Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Mégis jöhet a Ritz luxus szállodalánc Budapestre

Mégis jöhet a Ritz luxus szállodalánc Budapestre

2011-07-25 Forrás: www.turizmus.comKétmilliárd dolláros terjeszkedési tervet jelentett be a luxus hoteleket üzemeltető Ritz-hálózat. Összesen 36 új szállodát akar nyitni a Ritz-Carlton a következő öt évben. Főleg a Csendes-óceánhoz közeli ázsiai piacokon, de a Közel-Keleten is nyomulni fog. Egyelőre csak a már biztos helyszíneket részletezte a vállalat.

Egyes országokban a Ritz márkán kívül a Bulgari hálózatával is megjelenik - közölte a World Property Channel szaklap. Úgy tudják, hogy a közelmúltban néhány európai ország neve is felmerült. Magyarország, azon belül is Budapest már az első évtizedének második felében szerepelt az esetleg szóba jöhető célpontok között. Több nagy nemzetközi ingatlantanácsadó is azt mondta akkor, hogy a volt Balett Intézetben lehet az első Ritz nálunk, ám később egy áruház terve merült fel abban az ingatlanban, majd megint előkerült a Ritz neve.

Szakértők szerint talán még elférne a magyar piacon a Ritz. Vannak ugyan ötcsillagos hotelek szép számmal, de egy újabb világmárka megnyitása ezeket is erősítené. A válság egyébként a luxus szállodákat is megviselte, néhányban több hétre egész emeleteket kellett lezárni annak idején Budapesten is.