Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Mégis jöhet a Ritz luxus szállodalánc Budapestre

Mégis jöhet a Ritz luxus szállodalánc Budapestre

2011-07-25 Forrás: www.turizmus.comKétmilliárd dolláros terjeszkedési tervet jelentett be a luxus hoteleket üzemeltető Ritz-hálózat. Összesen 36 új szállodát akar nyitni a Ritz-Carlton a következő öt évben. Főleg a Csendes-óceánhoz közeli ázsiai piacokon, de a Közel-Keleten is nyomulni fog. Egyelőre csak a már biztos helyszíneket részletezte a vállalat.

Egyes országokban a Ritz márkán kívül a Bulgari hálózatával is megjelenik - közölte a World Property Channel szaklap. Úgy tudják, hogy a közelmúltban néhány európai ország neve is felmerült. Magyarország, azon belül is Budapest már az első évtizedének második felében szerepelt az esetleg szóba jöhető célpontok között. Több nagy nemzetközi ingatlantanácsadó is azt mondta akkor, hogy a volt Balett Intézetben lehet az első Ritz nálunk, ám később egy áruház terve merült fel abban az ingatlanban, majd megint előkerült a Ritz neve.

Szakértők szerint talán még elférne a magyar piacon a Ritz. Vannak ugyan ötcsillagos hotelek szép számmal, de egy újabb világmárka megnyitása ezeket is erősítené. A válság egyébként a luxus szállodákat is megviselte, néhányban több hétre egész emeleteket kellett lezárni annak idején Budapesten is.