Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Mátyás Pince Étterem - Céges és családi rendezvények helyszíne

Mátyás Pince Étterem - Céges és családi rendezvények helyszíne

2012-04-26 Forrás: Mátyás Pince Étterem „Mátyás pincéje fönséges székhely, királyság maga is, amelynek lakossága az egymást váltó fűszeres tálak s a zene hullámain úszó palackok között minden éjjel változik.”

  Pablo Neruda

A Mátyás Pince Budapest egyik leggazdagabb múltú étterme, mely 1904 óta várja az igényes vendéglátásra vágyó vendégeket.

A Mátyás Pince az elmúlt három évben újjászületett!

Az épület számos nagyszabású felújításon esett át a 21. század elvárásainak megfelelően, de a történelmi értékek megtartása mellett.   

Az étterem vezetősége minden nap - megújuló energiával és egy felkészült, barátságos csapattal - azon fáradozik, hogy megfeleljen a vendégek által támasztott követelményeknek. 

Mára a Mátyás Pince újra elfoglalta az őt megillető helyet a hazai vendéglátóhelyek élmezőnyében és célunk, hogy újra az ínyencek kedvelt törzshelyévé váljon.

 

Állandó programajánlataink:

- Esténként 19:00 órától éjfélig Lakatos Vilmos és cigányzenekara szórakoztatja az ide látogatókat. Szombaton és vasárnap ebédidőben is hallható élő cigányzene. 

- Folklór táncműsor minden szerdán és csütörtökön este 20:00 órától 20:40-ig 

- Operett műsor minden pénteken 20:30 órai kezdettel 

A zseniális operett szerző, Kálmán Imre, és más világhírű operett komponisták dalai csendülnek fel péntek esténként a Magyar Állami Operaház és a Budapesti Operettszínház művészeinek előadásában.

Ezekben az időpontokban a zenei műsor ingyenes.  

A Mátyás Pince Étterem termei - amelyekben lehetőség van ültetett- és büféasztalos rendezvények szervezésére is - remek helyszínei lehetnek exkluzív díszétkezéseknek, családi eseményeknek, esküvőknek, munkaebédeknek és vacsoráknak, legyen szó akár kiscsoportos, akár nagyobb létszámú rendezvényről. Az étterem maximális befogadóképessége ültetett vendéglátás esetén közel 300 fő, ami négy külön terembenoszlik el.

Esküvő a belváros szívében

A belváros szívében található patinás, 108 éves múlttal rendelkező Mátyás Pince Étterem kiváló helyszín ahhoz, hogy a „Nagy Napon” minden gördülékenyen és az elképzeléseknek megfelelően történjen.

 4 különböző kapacitással rendelkező terem várja a házasodni vágyókat a násznép nagyságától függően

 Igénytől függően lehetőség van ültetett-, büféasztalos- és állófogadások megrendezésére

 Kedvezmények sora várja éttermünkben a Jegyespárokat

 Összeszokott, rugalmas személyzetünk mindenben készségesen áll rendelkezésre

 Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető az Erzsébet-híd lábánál fekvő étterem

Történelmi múltat idéző belső tér és varázslatos konyhaművészet, ez adja és őrzi a Mátyás Pince utánozhatatlanságának örök titkát.

Mátyás Pince Étterem, 1056 Budapest, Március 15. tér 7., Tel.:+36-1-266-8008, +36-30-514-5979, 

E-mail: sales@matyaspince.hu , web:  www.matyaspince.eu