Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Márton-napi Vasárnapi ebéd a Dunyhában

Márton-napi Vasárnapi ebéd a Dunyhában

2013-11-08 Forrás: www.dunyha.hu


Márton-napra készülve természetesen a vasárnapi ebédünkben is a liba kapja a főszerepet. Parádés menüvel készülünk!

És a szokásos finom falatokon kívül, melyek ahogy rendesen, most is bográcsban, kemencében és sparhelten is készülnek, két nagyszerű mesterszakács is segíti munkánkat. Sushi-szakács állítja össze a különleges libasushi-kínálatot, Serényi Zsolt pedig több nagyszerű libás fogással is hozzájárul a vasárnap fényéhez. Legkisebb vendégeinket gyerekjátszóval és kézműves foglalkozással is szórakoztatjuk majd.




November 10-én ezzel a menüvel készülünk:


Éléskamránk kincsei

Szomori szalámik vízibivalyból, szürkemarhából, zöldségekkel

Almás libamájragu, Serényi Zsolt vezényletével

Házilag füstölt libamell, téli kevert salátával

Libatepertő, füstölt libasajt, házi cipóval, friss zöldségekkel

Libakocsonya citromos tormával

Körözöttes sajttorta újhagymával
Leveseink:

Márton-napi libaleves, füstölt libahúsos derelyével

Lencseleves libahússal, zöldséges zúzagombóccal, mustáros-tárkonyos házi tejföllel
Bográcsban készült:

Libazúza pörkölt, sós burgonyával
Kemencében sült:

Töltött káposzta libahúsból kapros házi tejföllel

Ludaskása libanyakkal
Sparhelten sült:

Fokhagymás házi, lecsós libakolbász
Látványkonyhánk:

Libasushi válogatás éléskamránkból, profi Sushi-szakács segítségével

Liba Stroganoff-módra, burgonyalángossal, Serényi Zsolt vezényletével
Főételeink:

Részeges libapecsenye birsalmás lilakáposztával

Sütőtökös rizottó fügés libamellel, Serényi Zsolt vezényletével

Zöldséges bundában sült csirkemell, rósejbnivel

Hortobágyi palacsinta libából, kapros házi tejföllel, Serényi Zsolt vezényletével
Házi süteményeink:

Lúdláb torta

Sütőtökös csokoládéfelfújt

Máglyarakás Ludas Matyi módra

Palacsinta különböző töltelékekkel



Asztalfoglalás a szokásos elérhetőségeken: a 06 1 391 80 19-es telefonszámon és az info@dunyha.hu e-mailcímen.