Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Magyarországi golf turisztikai lehetőségek népszerűsítése Olaszországban

Magyarországi golf turisztikai lehetőségek népszerűsítése Olaszországban

2011-07-22 Forrás: www.turizmus.comA Magyar Turizmus Zrt. olaszországi külképviseletének közreműködésével több piacvezető olasz golfmagazin többoldalas mellékletben mutatja a be a magyar golfpályákat. A Mondo del Golf magazin nyári számában a magyar golfpályák mellett az olvasó Budapest és a Nyugat-Dunántúl látnivalóit is megismerheti.


A Golf&Gusto gasztronómiai és golfmagazin pedig részletesen ismerteti a magyar golfpályákat és sajátosságaikat. A megjelenések érdekessége, hogy mindkét esetben Budapesttel és Magyarországgal már a magazinok címlapján is találkozhatnak az olvasók.