Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » MagyarBrands címet nyert a Danubius Hotels Group márka

MagyarBrands címet nyert a Danubius Hotels Group márka

2011-10-13 Forrás: www.turizmus.com


 A MagyarBrands olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. A márka elnyerése olyan kapcsolt értékeket, előnyt jelent a magyar és nemzetközi piacon, amely révén növelhető a megbízhatóság és az elismertség a vásárlók szemében.

A MagyarBrands projekt célja, hogy definiálja a magyar márka fogalmát, és hosszú távon is érvényes, átlátható kritériumrendszert állítson fel a nemzeti márkák erősorrendjének meghatározására.

A díj odaítélése alapvető kritériumok (tradíció, menedzsment, foglalkoztatás, tulajdon) alapján történik, amelyet szakmai elbírálás (ismertség, reputáció, identitás) egészíti ki.