Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » MagyarBrands címet nyert a Danubius Hotels Group márka

MagyarBrands címet nyert a Danubius Hotels Group márka

2011-10-13 Forrás: www.turizmus.com


 A MagyarBrands olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. A márka elnyerése olyan kapcsolt értékeket, előnyt jelent a magyar és nemzetközi piacon, amely révén növelhető a megbízhatóság és az elismertség a vásárlók szemében.

A MagyarBrands projekt célja, hogy definiálja a magyar márka fogalmát, és hosszú távon is érvényes, átlátható kritériumrendszert állítson fel a nemzeti márkák erősorrendjének meghatározására.

A díj odaítélése alapvető kritériumok (tradíció, menedzsment, foglalkoztatás, tulajdon) alapján történik, amelyet szakmai elbírálás (ismertség, reputáció, identitás) egészíti ki.