Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » MagyarBrands címet nyert a Danubius Hotels Group márka

MagyarBrands címet nyert a Danubius Hotels Group márka

2011-10-13 Forrás: www.turizmus.com


 A MagyarBrands olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. A márka elnyerése olyan kapcsolt értékeket, előnyt jelent a magyar és nemzetközi piacon, amely révén növelhető a megbízhatóság és az elismertség a vásárlók szemében.

A MagyarBrands projekt célja, hogy definiálja a magyar márka fogalmát, és hosszú távon is érvényes, átlátható kritériumrendszert állítson fel a nemzeti márkák erősorrendjének meghatározására.

A díj odaítélése alapvető kritériumok (tradíció, menedzsment, foglalkoztatás, tulajdon) alapján történik, amelyet szakmai elbírálás (ismertség, reputáció, identitás) egészíti ki.