Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » MINI CITY a kreatív gyermekváros

MINI CITY a kreatív gyermekváros

2012-03-06 Forrás: Éden Catering Egy hely, ahol gyermeke néhány órára igazi felnőtté válhat, és ahol Ön megtalálja a tökéletes rendezvényhelyszínt akár csapatépítő tréninghez, akár családi naphoz!

Ki ne szeretet volna gyermekkorában beállni a kiszolgáló pult mögé?

Virágcsokrot kötni a „kedves vevőnek”?

Postásként leveleket bélyegezni?

A Mini City egy olyan egyedülálló - gyermekek részére szóló - kreatív kiállítás, ahol a 3-10 éves korosztály csupa ”felnőttes” dologgal foglalkozhat.

Itt végre olyan dolgokat tehetnek meg, melyek a hétköznapokban többnyire tiltva vannak nekik. A kiállításon eltöltött néhány órában, méretben rájuk szabott környezetben próbálhatják ki magukat a „nagyok” világában.

A Mini City falain belül ők lehetnek a piacon az árusok, ők kezelhetik a mérleget és a pénztárgépet. Orvosként bepillanthatnak a műtőbe, és ki is próbálhatnak néhány műszert. Szobafestőként szabadon mázolhatnak, kőművesként falazhatnak.

A televízió stúdiójában pedig ők mondhatják el a híreket, jelenthetik az időjárást.

Sőt, még arra is kapnak lehetőséget, hogy autót vezessenek, vagy éppen szereljenek.

A kiállítás egy igazi családi program, ahol a szülők eldönthetik, hogy aktív résztvevőként szerepet cserélnek csemetéjükkel, vagy a szemlélődő szerepét választják.

Egy biztos! Az élmény feledhetetlen marad!

Legyen az idei évben másként! Válassza tervezett eseményéhez a szokatlan rendezvényhelyszínt, szokatlan programok társaságában!

Válassza a Mini Cityt, és meglátja kollégái, partnerei értékelni fogják kreativitását!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a részletekért kérjük, forduljon kolléganőnkhöz:

Darázs Tímea

Értékesítési vezető

+36-30/627-45-52

darazs.timea@edencatering.hu

Helyszín: Metro City (Budapest VI. kerület, Nyugati tér 1-2.)