Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » MAJÁLIS A MÁTYÁS PINCÉBEN

MAJÁLIS A MÁTYÁS PINCÉBEN

2014-04-30 Forrás: Mátyás Pince Május 01-én 11.00-16.00 óra között 110 éves éttermünk programokkal, akciós menüajánlattal és 110 Ft-os sörrel, fröccsel várja vendégeit! 

Mellé pogácsa és perec is kapható lesz, s a gyerekeket arcfestő várja.

Teraszunkon 1.904.- Ft / fő áron kínáljuk két fogásos menünket, mely Jókai bablevest (bográcsban) és kakaós palacsintát tartalmaz, s hozzá 1 pohár sört vagy 1 dl bort vagy 2 dl üdítőt biztosítunk.

Aki esetleg könnyedebb ételre vágyna, a főtt virslinket is megkóstolhatja a sörözőben, s közben megtekintheti az étterem régmúlt időkról szóló kiállítását vagy a különtermünkben látható vetítést.

A fent említett ételek mellett természetesen étlapunkról is választhat kedvére, a finom ebéd mellé Lakatos Vilmos és cigányzenekara szolgáltatja a muzsikát. 

 

A 110 éves évforduló tiszteletére receptversenyt hirdetünk!

Keressük a legfinomabb, legeredetibb, igazán hagyományos, a szó legnemesebb értelmében íz-őrző fogásokat! 

A legkiválóbb fogások – készítőjük nevével együtt - 2014 nyarán és őszén felkerülnek a Mátyás Pince étlapjára.

Akár már a majális során egy pohár sör mellett leírhatja, s leadhatja receptjét, hogy egy rövid időre Ön is a 110 éves Mátyás Pince séfje lehessen! 

Szeretettel várjuk Önöket éttermünkbe! 1056 Budapest, Március 15. tér 7. - nyitva: 11:00 - 24:00 | info@matyaspince.hu