Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » MAJÁLIS A MÁTYÁS PINCÉBEN

MAJÁLIS A MÁTYÁS PINCÉBEN

2014-04-30 Forrás: Mátyás Pince Május 01-én 11.00-16.00 óra között 110 éves éttermünk programokkal, akciós menüajánlattal és 110 Ft-os sörrel, fröccsel várja vendégeit! 

Mellé pogácsa és perec is kapható lesz, s a gyerekeket arcfestő várja.

Teraszunkon 1.904.- Ft / fő áron kínáljuk két fogásos menünket, mely Jókai bablevest (bográcsban) és kakaós palacsintát tartalmaz, s hozzá 1 pohár sört vagy 1 dl bort vagy 2 dl üdítőt biztosítunk.

Aki esetleg könnyedebb ételre vágyna, a főtt virslinket is megkóstolhatja a sörözőben, s közben megtekintheti az étterem régmúlt időkról szóló kiállítását vagy a különtermünkben látható vetítést.

A fent említett ételek mellett természetesen étlapunkról is választhat kedvére, a finom ebéd mellé Lakatos Vilmos és cigányzenekara szolgáltatja a muzsikát. 

 

A 110 éves évforduló tiszteletére receptversenyt hirdetünk!

Keressük a legfinomabb, legeredetibb, igazán hagyományos, a szó legnemesebb értelmében íz-őrző fogásokat! 

A legkiválóbb fogások – készítőjük nevével együtt - 2014 nyarán és őszén felkerülnek a Mátyás Pince étlapjára.

Akár már a majális során egy pohár sör mellett leírhatja, s leadhatja receptjét, hogy egy rövid időre Ön is a 110 éves Mátyás Pince séfje lehessen! 

Szeretettel várjuk Önöket éttermünkbe! 1056 Budapest, Március 15. tér 7. - nyitva: 11:00 - 24:00 | info@matyaspince.hu