Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Liba napi Sunday Brunch a Petneházy Étteremben

Liba napi Sunday Brunch a Petneházy Étteremben

2012-11-06 Forrás:

 Nem tudja még, hol fogyassza el az elmaradhatatlan liba napi ebédet családjával? Válassza a családias hangulatú Petneházy Éttermet, ahol a belváros nyüzsgéséből kiszakadva barátságos atmoszféra, házias ízek és igazi liba napi finomságos várják november 11-én, az étterem vasárnapi ebédén.

   
                                                                                                                                                                             

A Márton-napi liba-lakomáról szóló első írásos beszámoló a 12. századból származik, amikor is Szent Márton napja jelentette a paraszti év végét, a népszokás szerint ilyenkor zárták le az éves gazdasági munkákat, kezdetét vette a természet téli pihenő időszaka. E napon kóstolták meg az újbort és vágtak le először tömött libákat. 

2012-ben pedig e napon kóstolhatják meg a Petneházy Sunday Brunch vendégei azokat a liba finomságokat, melyek egyben ízelítőt nyújtanak a december elején nyíló Dunyha Vendéglő étlapjából, amelyen egész évben szerepelnek majd hasonló, libából készült ételek. A klasszikus ízeket kedvelőknek ajánljuk a Cserepes liba pástétomot, a különlegességeket keresőknek a Citromos libakolbászt lilahagyma lekvárral, vizitorma krémmel vagy akár a Fügés libacombot gesztenyés burgonyapürével, édesszájúak pedig nem hagyhatják ki igazi Csokoládés lúdláb tortát. 

A Dunyha Vendéglő felújítása, átalakítása megkezdődött, a végleges átadás és nyitás december elején várható. A Dunyha Vendéglő célja egy mindenki számára elérhető, igényes gasztronómiai kínálatot biztosítani megfizethető árakon, mindezt családias miliőben. Az étterem belső térkialakításában nagy szerepet kapnak a lúd tollazatából készült párnák, a melegséget sugárzó színek, mindez párosul a természet közelségével, a barátságos személyzet fogadtatásával és a családias ízekkel, így minden betérő vendég valóban úgy érzi magát, mintha otthon lenne, vagy éppen haza érkezett volna.

A felújítás ideje alatt a Petneházy Club Hotel étterme zavartalanul működik, és nyitott ajtókkal várja vendégeit a hét minden napján. 

Weboldal: http://www.petnehazy-clubhotel.hu/hotel/magyar/etterem

Telefonszám: +36-1-391-80-19