Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Legendák találkozása

Legendák találkozása

2013-05-10 Forrás: www.legendak.com


A Legendák újra találkoznak 2013. május 11-én, a Hungaroringen!

Az Opel Magyarország 2011-ben útjára indította egyedülálló rendezvényét Legendák Találkozása címmel, melyet idén harmadik alkalommal rendez meg a Hungaroringen. Az ingyenes rendezvény mostanra a legnagyobb hazai autós és családi eseménnyé vált, mely egyaránt vonzza a leendő és már Opel tulajdonosokat, a kisgyermekes családokat, az autók és a rockzene szerelmeseit.

         

Az Opel Családi fesztiválon rengeteg érdekes és színes programmal készülünk, melyek között a nagy területre való tekintettel kisvonattal segítjük a közlekedést. A versenypályán a hagyományos biciklis felvonulással kezdünk, utánuk a négykerekűek veszik vissza a terepet, és a nap folyamán az Opel Motorsport versenyautóikápráztatják el a nézőket.

A közismert személyek, legendás autóversenyzők - köztük az örökös magyar bajnok Ferjáncz Attila, Tóth János (Janika), és az Opel Dakar Team tagjai (Szalay Balázs – Bunkoczi László) - versenyeznek majd egymással a jótékonysági futamokon. Az Opel Magyarország fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, ezért a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára felajánlást kíván tenni a látogatók számának függvényében!

A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete elhozza a Hungaroringre az országban található leggyorsabb, legerősebb privát tulajdonú Opeleket, melyek gyorsulási verseny keretében mérik össze tudásukat a célegyenesben a gyári Opel modellekkel, a nap folyamán két alkalommal is!

A korábbi évekhez hasonlóan idén sem maradhat el az égi csoda, melyet Veres Zoltán műrepülő világ és Európa- bajnok pilóta fog bemutatni a paddock terület fölött.

A nap megkoronázásaként este pedig az immáron elmaradhatatlan Tankcsapda koncerttől dübörög a versenypálya 13-as kanyarja.

További információk: www.legendak.com