Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Kutya Fesztivál

Kutya Fesztivál

2014-10-16 Forrás: http://port.hu/pls/fe/festival.festival_page?i_festival_id=15670

 
 A februári nagy sikernek köszönhetően idén második alkalommal is megrendezik Kutya Fesztivált. Az eseményre október 19-én, vasárnap kerül sor, helyszínül pedig a Budaörs - Budapark Keleti út 1. szolgál majd. Versenyek, Guinnes rekord kísérlet, show műsorok, fotózás, és sztár vendégek kavalkádja a kutya karneválon.

         
 
A második KutyaFeszt eseményén olyan sztárokkal találkozhattok, mint Bebe (Abebe Dániel), Samu Kriszta Mazsi, Száraz Tamás, Vincze Lilla, Legerszki Kriszti (Jóban Rosszban), Cseke Katinka, Bálint Antónia, vagy éppen Czipán Anett.
 
A musical világ egyik kiválósága, Száraz Tamás ezúttal több szenvedélyének is hódol majd. Ugyanis a színész-énekes amellett, hogy konferálni fog a KutyaFeszt-en, fotósként is megállja majd helyét. 
 
A jótékonysági rendezvényre beugró 1500 Ft-ért váltható meg a helyszínen. A 10 év alattiaknak ingyenes a belépés. Kutyák számára ugyancsak díjtalan a bejutás, azonban érvényes oltási könyv felmutatása szükséges. A terület teljes mértékben akadálymentesített, így kerekesszékkel érkező vendégeik is gondtalanul szórakozhatnak.
 
Helyszín: Budaörs - Budapark, Keleti út 1.

PROGRAMOK>>>