Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Különleges alkalomhoz méltó helyszín: Jégpalota

Különleges alkalomhoz méltó helyszín: Jégpalota

2012-02-02 Forrás: Jégpalota A budapesti Jégpalotában rendkívül kedvezményes ajánlatunkkal segítünk megadni a módját az iskolai rendezvényeknek. A helyszín kivételes adottságai és akusztikája miatt kiválóan alkalmas bármely iskolai programra. Különlegessége, hogy egy időben száraz és jeges bulikat is le tudunk biztosítani.

A mai gazdasági helyzetben is szükséges, hogy az intézmények az alkalom rangjához illő körülmények között rendezhessék az eseményeiket, amelyet is diákok is megérdemelnek. A Jégpalota választásakor nem lehet akadály a végletekig minimalizált költségvetés. A csarnok most kedvező lehetőséget kínál az érdeklődők számára, az intézmények összefogása esetén az árak is csökkennek. Ehhez feltétlenül szükséges az iskolák együttműködése, hogy egymás utáni napon vagy egy napon bonyolítsák le eseményeiket. 

További információkkal és ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon bizalommal kolleganőnkhöz az alábbi elérhetőségeken:

Garas Krisztina

+36 30 949 46 00

garas.krisztina@icecenter.hu