Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Különleges alkalomhoz méltó helyszín: Jégpalota

Különleges alkalomhoz méltó helyszín: Jégpalota

2012-02-02 Forrás: Jégpalota A budapesti Jégpalotában rendkívül kedvezményes ajánlatunkkal segítünk megadni a módját az iskolai rendezvényeknek. A helyszín kivételes adottságai és akusztikája miatt kiválóan alkalmas bármely iskolai programra. Különlegessége, hogy egy időben száraz és jeges bulikat is le tudunk biztosítani.

A mai gazdasági helyzetben is szükséges, hogy az intézmények az alkalom rangjához illő körülmények között rendezhessék az eseményeiket, amelyet is diákok is megérdemelnek. A Jégpalota választásakor nem lehet akadály a végletekig minimalizált költségvetés. A csarnok most kedvező lehetőséget kínál az érdeklődők számára, az intézmények összefogása esetén az árak is csökkennek. Ehhez feltétlenül szükséges az iskolák együttműködése, hogy egymás utáni napon vagy egy napon bonyolítsák le eseményeiket. 

További információkkal és ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon bizalommal kolleganőnkhöz az alábbi elérhetőségeken:

Garas Krisztina

+36 30 949 46 00

garas.krisztina@icecenter.hu