Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Krokodilleves, csak haladóknak

Krokodilleves, csak haladóknak

2013-04-26 Forrás: http://www.turizmus.com/cikk/index/1/10002/turizmus_hirek/24821


Lesz itt krokodil leves, meg persze kenguru is, de húsleves is, csak éppen sokféle, új és régi értelmezésben. Manapság a leves reneszánszát éli, egyre-másra nyílnak a levesbárok, ezért is remélik a szervezők, hogy sokan látogatnak el az első Budai Levesfesztiválra, április 26-28. között, a Mammut II. felszíni parkolójába.

             

Több mint nyolcvan kiállító, majd százféle készítményét kóstolhatják meg az érdeklődők. A háromnapos rendezvényen a szervezők színes programokkal, többek között leveskészítő kurzussal várják a kilátogatókat. 

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség égisze alatt szervezett fesztiválon felvonulnak a legjobb hazai és nemzetközi levesek, összesen mintegy százféle különböző recept szerint megfőzve. A Budapesti Halfesztivál sikerére való tekintettel újabb igényes és élvezhető gasztronómiai eseményt tervezünk, ez alkalommal egy jelenleg nagyon divatos és reneszánszát élő téma köré. Célunk, hogy a Budapesti Halfesztivál után, melyen több mint 60 ezer látogató vett részt, ismét egy új és hagyományteremtő fesztivált hozzunk létre – olvasható az MNGSZ honlapján.