Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Krokodilleves, csak haladóknak

Krokodilleves, csak haladóknak

2013-04-26 Forrás: http://www.turizmus.com/cikk/index/1/10002/turizmus_hirek/24821


Lesz itt krokodil leves, meg persze kenguru is, de húsleves is, csak éppen sokféle, új és régi értelmezésben. Manapság a leves reneszánszát éli, egyre-másra nyílnak a levesbárok, ezért is remélik a szervezők, hogy sokan látogatnak el az első Budai Levesfesztiválra, április 26-28. között, a Mammut II. felszíni parkolójába.

             

Több mint nyolcvan kiállító, majd százféle készítményét kóstolhatják meg az érdeklődők. A háromnapos rendezvényen a szervezők színes programokkal, többek között leveskészítő kurzussal várják a kilátogatókat. 

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség égisze alatt szervezett fesztiválon felvonulnak a legjobb hazai és nemzetközi levesek, összesen mintegy százféle különböző recept szerint megfőzve. A Budapesti Halfesztivál sikerére való tekintettel újabb igényes és élvezhető gasztronómiai eseményt tervezünk, ez alkalommal egy jelenleg nagyon divatos és reneszánszát élő téma köré. Célunk, hogy a Budapesti Halfesztivál után, melyen több mint 60 ezer látogató vett részt, ismét egy új és hagyományteremtő fesztivált hozzunk létre – olvasható az MNGSZ honlapján.