Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Krokodilleves, csak haladóknak

Krokodilleves, csak haladóknak

2013-04-26 Forrás: http://www.turizmus.com/cikk/index/1/10002/turizmus_hirek/24821


Lesz itt krokodil leves, meg persze kenguru is, de húsleves is, csak éppen sokféle, új és régi értelmezésben. Manapság a leves reneszánszát éli, egyre-másra nyílnak a levesbárok, ezért is remélik a szervezők, hogy sokan látogatnak el az első Budai Levesfesztiválra, április 26-28. között, a Mammut II. felszíni parkolójába.

             

Több mint nyolcvan kiállító, majd százféle készítményét kóstolhatják meg az érdeklődők. A háromnapos rendezvényen a szervezők színes programokkal, többek között leveskészítő kurzussal várják a kilátogatókat. 

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség égisze alatt szervezett fesztiválon felvonulnak a legjobb hazai és nemzetközi levesek, összesen mintegy százféle különböző recept szerint megfőzve. A Budapesti Halfesztivál sikerére való tekintettel újabb igényes és élvezhető gasztronómiai eseményt tervezünk, ez alkalommal egy jelenleg nagyon divatos és reneszánszát élő téma köré. Célunk, hogy a Budapesti Halfesztivál után, melyen több mint 60 ezer látogató vett részt, ismét egy új és hagyományteremtő fesztivált hozzunk létre – olvasható az MNGSZ honlapján.