Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Kocsonyával nyitjuk a fesztiválszezont!

Kocsonyával nyitjuk a fesztiválszezont!

2013-02-22 Forrás: www.kocsonyafesztival.hu

 
A miskolci hagyományok java és nem mellékesen egy igen értékes gasztronómiai kincsünk kelt új életre 2000-ben mikor az elhíresült mondásban – „Pislog mint miskolci kocsonyában a béka” - is szereplő remek étek új erőre kelt és megszületett a mára nemzetközi hírnévvel méltán dicsekedhető miskolci Kocsonyafesztivál.

Persze nem kell rémüldözni a békakóstolástól, hiszen csak egy 19. századi anekdotában tanyázik a kocsonyában, ma már csak mint fesztivál kabala üdvözöl minket és pislogni pedig mi fogunk ha meglátjuk, hogy bizony az év elején sem lehetetlen egy százezres látogatószámot vonzó fesztivált összehozni.

Bátran kijelenthetjük, hogy a szervezők a programkínálatban gondoltok mindenkire: Épp úgy megleljük a rangos, színes könnyűzenei és komolyzenei koncerteket, a folklór és hagyományorzó műsorokat, mint a kulturális és gyermekprogramokat, a kocsonyát – még szép – sőt külön erre az alkalomra főzött, Kortynévre keresztelt sört is csapolnak a tikkadt látogatnak.

Egy szó mint száz, a téli punnyadásra, cidrire és kedvtelenségre aligha találunk jobb gyógyírt, mint az év első igazi kulturális fesztiválját, a miskolci Kocsonyafesztivál 2013-at!

Részletes  program...