Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Koccintás Napja és Hajósi Szüreti Forgatag 2013.08.31.

Koccintás Napja és Hajósi Szüreti Forgatag 2013.08.31.

2013-08-29 Forrás: www.iranymagyarorszag.hu
Harmadik alkalommal rendezzük meg a Koccintás Napját Hajóson. Idén is szeretnénk az előző két évhez hasonlóan a Hajós-Bajai Borvidék legkedveltebb bortelepülése lenni.

Ehhez az kell, hogy minél többen koccintsanak velünk, egymással egy időben jóféle hajósi borral a poharukban. Pontosan 2013. augusztus 31-én 16 órakor.

Hívunk és várunk egy kellemes délutánra Hajós-Pincefalu Borbíró utcájába már délután kettőtől. Szüreti felvonulás, melyet a Hajósi Hegyközség borlovagjai vezetnek, légvár-világ, játszóház, borkóstolók, kézművesek, hagyományőrzők műsora és még sok minden várja kedves vendégeinket Kipróbálhatod magad baráti társaságoddal együtt, tudsz-e nyerni egy perc alatt.

Hogy mit? Hát persze hogy egy üveg hajósi bort! Ehhez azonban mindenféle ügyességi próbán meg kell felelned a színpadon, tisztára úgy, mint a tévében!

Gyere és érezd jól magad velünk együtt a rekord helyszínén, az világhírű Hajósi pincefaluban!


PROGRAM