Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Koccintás Napja és Hajósi Szüreti Forgatag 2013.08.31.

Koccintás Napja és Hajósi Szüreti Forgatag 2013.08.31.

2013-08-29 Forrás: www.iranymagyarorszag.hu
Harmadik alkalommal rendezzük meg a Koccintás Napját Hajóson. Idén is szeretnénk az előző két évhez hasonlóan a Hajós-Bajai Borvidék legkedveltebb bortelepülése lenni.

Ehhez az kell, hogy minél többen koccintsanak velünk, egymással egy időben jóféle hajósi borral a poharukban. Pontosan 2013. augusztus 31-én 16 órakor.

Hívunk és várunk egy kellemes délutánra Hajós-Pincefalu Borbíró utcájába már délután kettőtől. Szüreti felvonulás, melyet a Hajósi Hegyközség borlovagjai vezetnek, légvár-világ, játszóház, borkóstolók, kézművesek, hagyományőrzők műsora és még sok minden várja kedves vendégeinket Kipróbálhatod magad baráti társaságoddal együtt, tudsz-e nyerni egy perc alatt.

Hogy mit? Hát persze hogy egy üveg hajósi bort! Ehhez azonban mindenféle ügyességi próbán meg kell felelned a színpadon, tisztára úgy, mint a tévében!

Gyere és érezd jól magad velünk együtt a rekord helyszínén, az világhírű Hajósi pincefaluban!


PROGRAM