Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Koccintás Napja és Hajósi Szüreti Forgatag 2013.08.31.

Koccintás Napja és Hajósi Szüreti Forgatag 2013.08.31.

2013-08-29 Forrás: www.iranymagyarorszag.hu
Harmadik alkalommal rendezzük meg a Koccintás Napját Hajóson. Idén is szeretnénk az előző két évhez hasonlóan a Hajós-Bajai Borvidék legkedveltebb bortelepülése lenni.

Ehhez az kell, hogy minél többen koccintsanak velünk, egymással egy időben jóféle hajósi borral a poharukban. Pontosan 2013. augusztus 31-én 16 órakor.

Hívunk és várunk egy kellemes délutánra Hajós-Pincefalu Borbíró utcájába már délután kettőtől. Szüreti felvonulás, melyet a Hajósi Hegyközség borlovagjai vezetnek, légvár-világ, játszóház, borkóstolók, kézművesek, hagyományőrzők műsora és még sok minden várja kedves vendégeinket Kipróbálhatod magad baráti társaságoddal együtt, tudsz-e nyerni egy perc alatt.

Hogy mit? Hát persze hogy egy üveg hajósi bort! Ehhez azonban mindenféle ügyességi próbán meg kell felelned a színpadon, tisztára úgy, mint a tévében!

Gyere és érezd jól magad velünk együtt a rekord helyszínén, az világhírű Hajósi pincefaluban!


PROGRAM