Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Klímafürdőzők a budapesti Széchenyi Fürdőben

Klímafürdőzők a budapesti Széchenyi Fürdőben

2012-10-19 Forrás: http://nol.hu/tud-tech/klimafurdo_novak_peterrel

Búvárok merülnek alá a kihalásra ítélt korallzátonyoknál, akció a Taj Mahal-nál, hegymászók a Mt. Everest csúcsán, Klímafürdőzők a budapesti Széchenyi Fürdőben.Október 24-én 170 országban több millió ember mutatja meg, mit tesz a klímaváltozás ellen, és mit vár a világ döntéshozóitól a decemberi Koppenhágai ENSZ Klímacsúcson. Ami közös az akciókban: 350-es szám, amely mindenütt előtűnik. A 350 a biztonságunkat szimbolizálja, azt a ppm-ben mért szén-dioxid értéket, amely mellett még elkerülhetnénk az éghajlat változás okozta katasztrófákat.

                                                            

Magyarországon 12 darab 350-es akció lesz Győrtől Nyíregyházáig. A legnagyobb hazai rendezvény és egyben a világ egyik leglátványosabb eseménye Budapesten lesz: a Klímafürdő.

Az éjszakai Klímafürdő egy nagyszabású buli, amely filmforgatással kezdődik: emberek áradata elárasztja a Széchenyi Fürdőt és a víz tetején ott lebeg a megoldás: a 350-es szám. Aki ezt megrendezi: Herendi Gábor (a Valami Amerika rendezője). Lesznek még sellők, jegesmedvék, zenekarok, Szőke András és barátai ingyen masszázst adnak, lesz szén-dioxid-mérés és a buli károsanyag-kibocsátását hivatalosan is megváltják a végén.