Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Klímafürdőzők a budapesti Széchenyi Fürdőben

Klímafürdőzők a budapesti Széchenyi Fürdőben

2012-10-19 Forrás: http://nol.hu/tud-tech/klimafurdo_novak_peterrel

Búvárok merülnek alá a kihalásra ítélt korallzátonyoknál, akció a Taj Mahal-nál, hegymászók a Mt. Everest csúcsán, Klímafürdőzők a budapesti Széchenyi Fürdőben.Október 24-én 170 országban több millió ember mutatja meg, mit tesz a klímaváltozás ellen, és mit vár a világ döntéshozóitól a decemberi Koppenhágai ENSZ Klímacsúcson. Ami közös az akciókban: 350-es szám, amely mindenütt előtűnik. A 350 a biztonságunkat szimbolizálja, azt a ppm-ben mért szén-dioxid értéket, amely mellett még elkerülhetnénk az éghajlat változás okozta katasztrófákat.

                                                            

Magyarországon 12 darab 350-es akció lesz Győrtől Nyíregyházáig. A legnagyobb hazai rendezvény és egyben a világ egyik leglátványosabb eseménye Budapesten lesz: a Klímafürdő.

Az éjszakai Klímafürdő egy nagyszabású buli, amely filmforgatással kezdődik: emberek áradata elárasztja a Széchenyi Fürdőt és a víz tetején ott lebeg a megoldás: a 350-es szám. Aki ezt megrendezi: Herendi Gábor (a Valami Amerika rendezője). Lesznek még sellők, jegesmedvék, zenekarok, Szőke András és barátai ingyen masszázst adnak, lesz szén-dioxid-mérés és a buli károsanyag-kibocsátását hivatalosan is megváltják a végén.