Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Kispesti Városünnep 2014 Miénk itt a tér!

Kispesti Városünnep 2014 Miénk itt a tér!

2014-06-13 Forrás: http://www.programturizmus.hu/tdestination-kispesti-varosunnep.html

 
 Június 14-15-én újra összejövünk a Templom téren, hogy együtt ünnepelhessük Kispest születésnapját. A Templom téren hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Kispesti Városünnep, ahol számos énekes és együttes lép fel, hogy örömet okozzon a látogatóknak.

Többek között velünk lesz a HoneyBeast, a fergeteges Rock’n Roll hangulatot teremtő Hungária Tribute Zenekar, a gyerekeket szórakoztató Kiskalász zenekar, az X-faktoros By The Way együttes és Danics Dóra, nem beszélve Caramelről. A programsorozatot Rúzsa Magdi koncertje zárja. Ezzel azonban még nem lesz vége az ünneplésnek, hiszen az Ezüst Pierrot-díjjal jutalmazott légtornász, Simet László szabadtéren eddig még nem látott világszáma teszi teljessé a programsorozatot.

         

Szombaton 15.30-tól indulnak a programok, ahol a Helikon Orkestar együttes alapozza meg a jó hangulatot. Eközben az egész téren valóságos játékkavalkád várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A „Helikon fúvósok” fellépése után Roy és Ádám csap a húrok közé, akiket Hien, illetve a Dal 2014 című műsor két különleges együttese a HoneyBeast és a Fool Moon követ. Szombaton a Hungária Tribute Zenekar gondoskodik a fergeteges rock’n roll hangulatról.

Sok idő nem lesz a pihenésre, hiszen vasárnap már 10.30-tól kínálunk programokat az érdeklődők számára. A délelőtt a kicsikről és az önfeledt játszadozásról, kikapcsolódásról szól. A színpadon a napot a Kiskalász zenekar koncertje nyitja. A téren eközben kicsik és nagyok széles palettáról válogathatnak a kiegészítő programok közül. Lesz játszóház, óriás- és ügyességi játékok, kalandpark, kerge bringa park, játékos TOTÓ, arcfestés, kvízkaland, kisvasút, a legkisebbeknek babasátor, ráadásul mindenki felülhet egy igazi londoni emeletes buszra is.

A tavaly nagy sikert aratott Hintayo után, egy újabb közösségi hintázásra hívjuk Önöket. Négy kisebb, PADINTA névre hallgató hintával várjuk korhatár nélkül az érdeklőket.

Idén is lesz Ability Park, melynek célja szórakoztató formában megismertetni az emberekkel a fogyatékkal élők mindennapi élethelyzeteit. Kipróbálhatjuk, milyen akadályokat kell leküzdenie egy kerekesszékesnek, de a siketek és a gyengén látók világába is betekintést nyerhetünk néhány percre. Tartalmas élményt nyújtanak minden érdeklődőnek, aki próbára akarja tenni képességeit.

Az ÖKO-játszótéren pedig a környezetvédelem, az energiatakarékosság, a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás eszközeit és folyamatait, valamint a környezettudatos szemléletmód kialakítását ismerhetik meg a gyerekek és a felnőttek egyaránt.

A színpadon 14.30-tól együttesek és énekesek szórakoztatják a közönséget. Velünk ünnepel Kováts Vera, a By The Way, Majsai Gábor, Puskás Peti, Dér Heni, Caramel, Danics Dóra, Vastag Tamás és Kasza Tibi.

Rengeteg nyeremény talál majd gazdára a nap folyamán, melynek részleteiről a helyszínen kaphatnak majd felvilágosítást az érdeklődők. Az információs pavilonnál a KMO színes tábori kínálatából is lehet válogatni, sőt tájékozódhatnak a Nagy Balogh János kiállító teremben látható Harasztÿ - Kispest - 80 (megnyitó: 2014. június 13. 18.00) című kiállításról is.

A nap végén az előadók sorát Rúzsa Magdi élő koncertje zárja.

Azonban még nincs vége az ünnepi programsorozatnak, hiszen az Ezüst Pierrot-díjjal jutalmazott világhírű artistaművész, Simet László szabadtéren eddig még nem látott produkcióját csodálhatja meg a közönség.

A Kispesti Önkormányzat és a KMO Művelődési Ház szeretettel vár mindenkit szombaton és vasárnap a kispesti Templom térre, hiszen ezen a napon miénk itt a tér!

PROGRAMOK>>>