Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Kincsem Rendezvénypark – kikapcsolódás és élmény!

Kincsem Rendezvénypark – kikapcsolódás és élmény!

2013-03-07 Forrás: Kincsem Rendezvénypark
 Látogasson el Budapest egyedülálló atmoszférával rendelkező rendezvényhelyszínére! A közel 86 hektáros Kincsem Parkban lehetőség nyílik zártkörű rendezvények lebonyolítására kül-, és belterületen egyaránt. Legyen szó nappali- vagy esti programról, családi napról, vagy elegáns fogadásról.

A rendezvényhelyszín egészen különleges atmoszféráját, a patinás épületek, a csodálatos park, a favoritok szobrai, régmúlt idők nagy derbijeinek emlékei adják. A korabeli, műemlék lelátók, a hatalmas füves területekkel a lóversenyt kiegészítő rendezvényeknek biztosítanak egyedülálló helyszínt. A parkban megtalálható a magyar galopp sport két leghíresebb versenylova a verhetetlen Kincsem és az aranyszőrű táltos Imperiál szobra.A Kincsem Rendezvényközpont EGY HELY, ahol:

- szabadtéri és fedett rendezvényhelyszín egyaránt megtalálható

- szinte bármilyen típusú rendezvény megvalósítható, az esküvőtől a konferenciákon át a több ezer fős családi napokig

- csendes környezet várja a vendégeket

- ingyenes a parkolás, jó a megközelíthetőség

- szombat-vasárnap nyílt futamok díjtalan belépéssel várják a látogatókat

- hétvégenként családi és gyermek programok teszik feledhetetlenné a délutánokat

- a Panoráma étterem gyönyörű kilátása, a lá carte étterme és kávézója sok szeretettel várja minden látogatóját

- különleges atmoszféra nyújtja a teljes kikapcsolódáshoz szükséges nyugalmat

- olyan egyedülálló földrajzi fekvés húzódik, amihez hasonló nem található Budapest "szívében"

Helyszíneink:

Új lelátó - Panoráma étterem:


Az új épület 2. emeletén található a klimatizált Panoráma Étterem exkluzív környezetet biztosít a koktélpartitól a díszvacsoráig szinte minden típusú rendezvénynek. Alkalmas 2 fős meghitt vacsora lebonyolítására, 70 főig kerekasztal-beszélgetés kivitelezésére. Táblaasztalos ültetéssel 150 fő, büféasztalos kiszolgálással pedig akár 300 fő is megvendégelhető. A futamokat itt szabad szemmel és tv-hálózaton keresztül is figyelemmel követhetik az érdeklődők. Az étterem atmoszférája és panorámája egyben olyan különleges élményt biztosít a vendégek részére, mely Budapesten csak itt adatik meg.Lelátók közötti füves terület:


Az érkezőket a régi lelátó műemlék jellegű épülete fogadja, melynek termei a régmúlt idők hangulatát idéző, különleges rendezvénykoncepciók megvalósítására kiválóan alkalmasak. Ezek a területek egyaránt alkalmasak több ezer fős családi napok, dolgozói partik, nyílt fogyasztói rendezvények és kis létszámú, zártkörű események befogadására, vagy akár esküvők lebonyolítására is. Itt rendezvénysátor, színpad, szabadtéri játékok felállítására is van lehetőség.
VIP Páholyok:

A 8 db VIP páholy az étterem két végében található, 6-8 fős boxokra osztva, ahol akár 20-20 fős kerekasztal- beszélgetés is lebonyolítható. Az igényes berendezésű üvegfallal elkülönített helyiségek nagyobb rendezvények alatt is megkülönböztetett bánásmódot engednek meg a kiemelt vendégek számára. Külön is igénybe vehetők exkluzív tárgyalásokra, szűk körű VIP fogadásokra, akár futam napokon is.

 

 

Kincsem Villa:


A régi lelátó közvetlen szomszédságában lévő, terasszal rendelkező, kétszintes Kincsem Villa kisebb, 20-50 fős rendezvényeknek ad otthont. Elsősorban konferenciákra, sajtótájékoztatókra, születésnapokra, legénybúcsúkra, kisebb esküvőkre és családi napokra, valamint kiemelt versenynapokon partnertalálkozókra ajánljuk.
További információért, programokért keressenek fel bennünket megújult oldalunkon: www.kincsemrendezveny.hu