Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Kincsem Lovaspóló Fesztivál 2013

Kincsem Lovaspóló Fesztivál 2013

2013-06-06 Forrás: www.port.hu


Hazánk legnagyobb lovaspóló pályája, a Kincsem Park ad helyet az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportágnak, a lovaspóló mérkőzésnek, amely fergeteges fesztiváli környezetbe illesztve kerül megrendezésre a nyár elején. 

Az egész napos verseny elsősorban külföldi csapatok barátságos, bemutató mérkőzéséből áll majd, akik a Kincsem Póló Kupáért szállnak harcba, s a győztes elnyeri az év legjobb Kincsem Póló csapatának járó díjat.

A nap folyamán három profi csapat versenyez egymással: a szlovák BlueDanube Polo Club, a magyar színekben induló Borody House Polo Club és a svájci Polo Club Ascona. 

A szervezők a versenyek kísérőjeként különféle egyéb programok színpadra állításáról is gondoskodnak, melyek közül gyerekek és felnőttek kedvükre választhatnak. Lesz kalapverseny, tombola, kreatív gyereksarok, zenés-táncos produkciók, ugrálóvár. Továbbá a tervek között szerepel egy látványos divatbemutató és egy hírességekkel tűzdelt "celeb futam" összeállítása is. 

Helyszín: Kincsem Park.