Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Kincsem Lovaspóló Fesztivál 2013

Kincsem Lovaspóló Fesztivál 2013

2013-06-06 Forrás: www.port.hu


Hazánk legnagyobb lovaspóló pályája, a Kincsem Park ad helyet az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportágnak, a lovaspóló mérkőzésnek, amely fergeteges fesztiváli környezetbe illesztve kerül megrendezésre a nyár elején. 

Az egész napos verseny elsősorban külföldi csapatok barátságos, bemutató mérkőzéséből áll majd, akik a Kincsem Póló Kupáért szállnak harcba, s a győztes elnyeri az év legjobb Kincsem Póló csapatának járó díjat.

A nap folyamán három profi csapat versenyez egymással: a szlovák BlueDanube Polo Club, a magyar színekben induló Borody House Polo Club és a svájci Polo Club Ascona. 

A szervezők a versenyek kísérőjeként különféle egyéb programok színpadra állításáról is gondoskodnak, melyek közül gyerekek és felnőttek kedvükre választhatnak. Lesz kalapverseny, tombola, kreatív gyereksarok, zenés-táncos produkciók, ugrálóvár. Továbbá a tervek között szerepel egy látványos divatbemutató és egy hírességekkel tűzdelt "celeb futam" összeállítása is. 

Helyszín: Kincsem Park.