Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Kincsem Lovaspóló Fesztivál 2013

Kincsem Lovaspóló Fesztivál 2013

2013-06-06 Forrás: www.port.hu


Hazánk legnagyobb lovaspóló pályája, a Kincsem Park ad helyet az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportágnak, a lovaspóló mérkőzésnek, amely fergeteges fesztiváli környezetbe illesztve kerül megrendezésre a nyár elején. 

Az egész napos verseny elsősorban külföldi csapatok barátságos, bemutató mérkőzéséből áll majd, akik a Kincsem Póló Kupáért szállnak harcba, s a győztes elnyeri az év legjobb Kincsem Póló csapatának járó díjat.

A nap folyamán három profi csapat versenyez egymással: a szlovák BlueDanube Polo Club, a magyar színekben induló Borody House Polo Club és a svájci Polo Club Ascona. 

A szervezők a versenyek kísérőjeként különféle egyéb programok színpadra állításáról is gondoskodnak, melyek közül gyerekek és felnőttek kedvükre választhatnak. Lesz kalapverseny, tombola, kreatív gyereksarok, zenés-táncos produkciók, ugrálóvár. Továbbá a tervek között szerepel egy látványos divatbemutató és egy hírességekkel tűzdelt "celeb futam" összeállítása is. 

Helyszín: Kincsem Park.