Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Kézműves Magyar Ízek Vására

Kézműves Magyar Ízek Vására

2013-03-07 Forrás: www.kezmuvesmagyarizek.hu A Kézműves Magyar Ízek Vására idén tavasszal immár az ötödik alkalommal kerül megrednezésre. A rendezvény 2013-ban is a magyar nemzeti konyha nagyköveteként, ugyanakkor a jubileumi 5. alkalomból, új tematikával, és ennek megfelelően új elnevezéssel, "Kézműves Magyar Ízek Vására - Gasztropiac"-ként jelenik meg a gasztronómiai rendezvények "palettáján".

A korábbi hagyományokhoz hűen, az eseményen hazánk 120 kistermelője képviselteti magát, és kínálja vásárlásra minőségi kézműves termékeit - így a látogató preferált élelmiszereit kényelmesen, egy időben, egy helyen szerezheti be, a legnagyobb odafigyelés és szakértelem kíséretében.

Túl azon, hogy kedvenc termelőinket célirányosan felkeresve válogathatunk a legkülönlegesebb, legújabb magyar gasztronómiai portékákból, az ún. Gasztropontokon egy-egy jelképes összegért, akár kóstolókra is szert tehetünk. A Gasztropontok "mini-fogásaikat" ételcsoportok köré tematizálva, a helyszínen kapható alapanyagok felhasználásával, a "hagyományos magyar ízek újragondolva" szellemiség jegyében tálaljuk. A tavalyi évhez képest újdonság még, hogy friss tőkehús, hal és zöldség is megjelenik az árukínálatban.

           

Gasztropontok:

KOLBÁSZOK, SONKÁK, SAJTOK, LEVESEK, FŐZELÉKEK, PÖRKÖLTEK, TÉSZTÁK, HALAK, SALÁTÁK, SZENDVICSEK, BOROK, ÉDESSÉGEK

Háziasszony Borbás Marcsi.

További részletek: www.kezmuvesmagyarizek.hu