Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Kerekesszékes vívó világkupa a Hotel Eger & Parkban

Kerekesszékes vívó világkupa a Hotel Eger & Parkban

2011-09-12 Forrás: www.turizmus.comA férfi tőrözők és a női párbajtőrözők küzdelmeivel pénteken kezdődött a Hotel Eger & Parkban a 26 ország 135 indulóját felvonultató kerekesszékes vívó Világkupa. A vasárnapig tartó viadal mezőnye létszámát és erejét tekintve is óriási volt.

Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke szerint az egri Vk-verseny remekül illeszkedik a felkészülési programba az egy hónap múlva sorra kerülő cataniai világbajnokság előtt. Idén több mint kétszer annyian jöttek el, mint tavaly, aminek egyrészt az az oka, hogy egy éve nagyon jól sikerült megrendezni az eseményt, és ennek híre ment. De legalább ugyanilyen fontos, hogy a londoni paralimpiai kvóta megszerzéséhez a vívóknak világranglista-pontokat kell gyűjteniük.

Eger alpolgármestere, Rázsi Botond azt hangsúlyozta, hogy a város megítélésének, jó hírének nagyon jót tesz, hogy egy éven belül már a harmadik jelentős nemzetközi versenynek lehet a házigazdája. 

A Hotel Eger & Park részéről Harmati László tulajdonos-vezérigazgatója azt emelte ki, hogy nem szokványos módon indult az együttműködésük, nem kértek egymástól ilyenkor szokásos garanciákat, hanem először egy kézfogással szentesítették az együttműködés, kölcsönösen bízta egymásban a Magyar Paralimpiai Bizottsággal, és nem is kellett csalódniuk.