Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Kávépalota nyílt az Andrássy úton

Kávépalota nyílt az Andrássy úton

2011-08-04 Forrás: www.turizmus.com

Csütörtökön este megnyílt a világ egyik legkülönlegesebb kávészentélye az Andrássy úton. A magyar Champs-Élysées-n található, megújult mintabolt éppúgy a márkára jellemző életérzést közvetíti, mint a párizsi, londoni, vagy éppen Sao Paolo-i üzletek. Az anyagok eklektikus elegye, valamint a tágas eladótérben kialakított funkcionális területek a kávézás izgalmas élményét nyújtó Nespresso világába kalauzolják az ide betérőket.

A 180 négyzetméternyi eladótér megtervezésekor fontos szempont volt, hogy az egy légtérben található, különböző funkciójú területek eltérő, mégis harmonikus egészet alkotó hangulatokat tükrözzenek. A budapesti üzlet kialakításánál a helyiség "L" alakja adta a belső terek kialakításának alapját. A 6 méteres belmagasságú terei mellett helyet kaptak olyan kisebb, funkcionális területek is, amelyeket puha szőnyegek és melegséget sugárzó piros, vagy éppen bézs árnyalatú felületek tesznek otthonossá. A tervezők a sietős vásárlókra is gondoltak: a kávégépek kipróbálására szolgáló Piano Bar-ban például nem kell hosszú perceket töltenünk, itt az egyszerű, áttekinthető, gyors kávézás válik lehetővé.

Bár a Nespresso tervezői nemzetközi előírások alapján dolgoznak, minden városban van arra lehetőség, hogy az adott ország egyéni varázsát a belső terekben is visszaadják. A szentpéterváriban például színüket változtató, ragyogó led fényekkel ékesített lépcsősor testesíti meg a luxust, a budapesti kávézó különlegessége a belvárosi bérpalota grandiózus légterének köszönhetően kialakított, 4,3 méter magas, összesen 60 ezer kapszulát tartalmazó kapszulafal, illetve a különleges csillár.