Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Kávépalota nyílt az Andrássy úton

Kávépalota nyílt az Andrássy úton

2011-08-04 Forrás: www.turizmus.com

Csütörtökön este megnyílt a világ egyik legkülönlegesebb kávészentélye az Andrássy úton. A magyar Champs-Élysées-n található, megújult mintabolt éppúgy a márkára jellemző életérzést közvetíti, mint a párizsi, londoni, vagy éppen Sao Paolo-i üzletek. Az anyagok eklektikus elegye, valamint a tágas eladótérben kialakított funkcionális területek a kávézás izgalmas élményét nyújtó Nespresso világába kalauzolják az ide betérőket.

A 180 négyzetméternyi eladótér megtervezésekor fontos szempont volt, hogy az egy légtérben található, különböző funkciójú területek eltérő, mégis harmonikus egészet alkotó hangulatokat tükrözzenek. A budapesti üzlet kialakításánál a helyiség "L" alakja adta a belső terek kialakításának alapját. A 6 méteres belmagasságú terei mellett helyet kaptak olyan kisebb, funkcionális területek is, amelyeket puha szőnyegek és melegséget sugárzó piros, vagy éppen bézs árnyalatú felületek tesznek otthonossá. A tervezők a sietős vásárlókra is gondoltak: a kávégépek kipróbálására szolgáló Piano Bar-ban például nem kell hosszú perceket töltenünk, itt az egyszerű, áttekinthető, gyors kávézás válik lehetővé.

Bár a Nespresso tervezői nemzetközi előírások alapján dolgoznak, minden városban van arra lehetőség, hogy az adott ország egyéni varázsát a belső terekben is visszaadják. A szentpéterváriban például színüket változtató, ragyogó led fényekkel ékesített lépcsősor testesíti meg a luxust, a budapesti kávézó különlegessége a belvárosi bérpalota grandiózus légterének köszönhetően kialakított, 4,3 méter magas, összesen 60 ezer kapszulát tartalmazó kapszulafal, illetve a különleges csillár.