Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Karácsonyi és évvégi rendezvények a Panoráma Étteremben!

Karácsonyi és évvégi rendezvények a Panoráma Étteremben!

2014-11-18 Forrás: Kincsem Rendezvénypark 

Karácsonyi és évvégi céges rendezvényének válassza helyszínéül Budapest egyik gyöngyszemét, a Kincsem Park szívében található Panoráma Éttermet!

A 150 fő befogadására alkalmas étterem egyaránt választható ültetett és állófogadásokhoz, karácsonyi menüsorunkat választva pedig biztos lehet benne, hogy vendégeik elégedetten fognak hazatérni.

 
 

Különleges karácsonyi menüsorunkat ITT tekintheti meg! 
 

Szombati ügető futamokon éttermünkből szurkolhatnak a vendégek a választott lovaknak forralt bort kortyolgatva. A rendezvényre privát kasszákat biztosítunk, valamint saját open-bár áll a vendégek rendelkezésére. Lehetőség van saját nevű futam indítására, mely a Turf újságban is megjelenik! A futamokat követően  büfévacsora kérhető, saját programok, disco, fellépők a helyszínre behozhatóak! 


ÉV VÉGI ÜGETŐ FUTAMNAPOK:

2014. november 22. 29.   2014. december 6. 13. 20.


Programajánlatunk:

Vendégérkezés után a lóversenyzés rejtelmeit, a Kincsem Park történetét, az ügető futamok szabályait, a fogadás menetét szakkommentátor ismerteti. Futamnapokon lehetőség van egy darab saját nevű futam indítására, mely megjelenik a Turf újságban is (ezt a vendégek haza is vihetik, amely örök emlék). A futamon résztvevő lovasok első 3 helyezettjének a kedves vendégek közül a választottak (ezt akár tombolával is el lehet dönteni) Önök által hozott jelképes díjat adhatnak át hivatalos díjátadó keretében.

 

Az ajánlat továbbá személyenként 3 db fogadó bónt és egy Turf újságot is tartalmaz, mely a lóverseny hivatalos napi versenyfüzete. A fogadó bónnal rendelkező vendégek ennek leadásával tehetik meg lóversenyre fogadásukat, mellyel akár pénzt is nyerhetnek.

A park hatalmas előnye, hogy Budapest szívében, közvetlenül az Örs Vezér Tere szomszédságában helyezkedik el. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan megközelíthető a város bármely részéről. Gépjárművekkel a régi lelátó előtti területen a Kincsem szobornál ingyenesen tudnak parkolni a kedves vendégek.

Látogassanak el hozzánk egy helyszínbejárás alkalmával! Ajánlatkérésével keresse kollégáinkat!