Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Karácsony a Városligeti Műjégpályán

Karácsony a Városligeti Műjégpályán

2012-09-21 Forrás: Éden CateringÖn is olyan rendezvényhelyszínt keres céges karácsonyi rendezvényének helyszínéül, mely:

- Budapest Szívében fekszik, és jól megközelíthető,

- egyedülálló panorámával, és adottságokkal rendelkezik,

- és kedvező áron bérelhető?

Ha igen, itt a lehetőség!

Szervezze karácsonyi rendezvényét a felújított Városligeti Műjégpályára, ahol kedvére válogathat karácsonyi rendezvény koncepcióink között.

Budapest egyik gyöngyszeme, a műemléki védelem alatt álló Városligeti Műjégpálya, a maga nemében egyedülálló Közép-Európában.

Az épület, és a mögötte található terület, a város közepén, páratlanul gazdag kulturális környezetben, évszázados fák árnyékában húzódik meg, melyek az elmúlt években teljes rekonstrukción estek át, így 2012-től alkalmassá váltak a pihenni, szórakozni vágyók teljes kiszolgálására.

Az épület a felújítás során megőrizte eredeti pompáját, így a központi bejáraton keresztül érkező vendégek, miközben a wellcomme italukat fogyaszthatják, már az Előcsarnokban a páratlanul gazdag díszítésű századfordulós építészeti stílussal találják szembe magukat, majd a Díszterembe lépve a századforduló elegáns szalonjainak hangulatát idéző, kifinomult ízlésre utaló helyiségben találják magukat.

A terem értékét mérete és építészeti stílusa mellett egyedülálló fekvése is növeli, hiszen a terem egyik oldalán végigfutó ablaksor egyenesen a városligeti tóra, és az éjjel kivilágított Vajdahunyad várra enged csodálatos kitekintést.

Amennyiben karácsonyi rendezvényét ide, a téli események kivitelezésében tökéletes helyszínként szolgáló Városligeti Műjégpályára álmodja meg, úgy a Dísztermet, illetve a Műjégpályához tartozó terület több pontját, a választott koncepció alapján rendezzük be Önnek és kedves Vendégeinek.

Karácsonyi rendezvényötleteink közül, íme egy kis ízelítő:

Ön is szereti a váratlan helyzeteket, a meglepetéseket és az improvizációt?


Ha igen, és velünk tartanak, egy igazi kávéházi kavalkádba csöppennek, ahol megállás nélkül történik valami új, valami váratlan, valami szórakoztató. Ráadásul mindez úgy, hogy a cselekmények folyamatát nem mások, mint az Ön saját Vendégei irányítják a saját kreativitásukkal, fantáziájukkal.

Netán szeretné karácsonyi rendezvényét a BOLDOG BÉKEIDŐK megnyugtató hangulatában eltölteni?

Ezen az estén megidézzük Önöknek a 20-30-as évek fénykorát, azokat a BOLDOG BÉKEIDŐKET, amikor a pesti hölgyek és urak még gondtalanul élvezhették a korcsolyázás minden örömét úgy, hogy közben az egyedülállóan pazar kilátásban gyönyörködhettek, és az elegáns szalonokban pihenhettek.

Esetleg Önnek a környezettudatos gondolkodás fontos?

Ha igen, akkor ezen az estén a főszerepet a jég kapja, melynek hidegsége ellenére, mi a barátságos, természetes oldalát mutatjuk be Önöknek. Vendégei elé tárjuk a jégvilág csodálatos hangulatát, alakíthatóságát, sokszínűségét és a „vad környezetvédő” vonal helyett, inkább ötleteket adunk az ökotudatosabb karácsonyi díszítéshez, csomagoláshoz, ajándékozáshoz.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, részletekért, illetve személyre szabott ajánlatért keressen minket:

www.edencatering.hu

Darázs Tímea

+36-30/627-45-52

darazs.timea@edencatering.hu