Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Karácsony a Gundelben

Karácsony a Gundelben

2013-11-13 Forrás: Gundel Étterem A Gundel a hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja a Gundel Palota bankett termeinek egyikében, vagy az Ön által választott helyszínen.

Meghitt ünnepi családi eseményeken, vagy a több száz-, akár ezerfős gála rendezvényeken a gyors és lendületes kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. Az állandó magas színvonal hátterében modern technikai eszközök és jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek - séfek, felszolgálók, sommelier-k állnak – hogy Ön valóban vendég lehessen saját rendezvényén.

     

 

A Gundel a minőség, az elegancia és az egyedülálló konyhaművészet szinonimájává vált történetének közel 120 éve során. A klasszikus értékek, a megújulás és a tradíciók harmóniája, valamint az egyedülálló szakmai tapasztalat segít abban, hogy a XXI. században is kiemelkedő színvonalon láthassuk vendégül a hozzánk betérőket.

A Gundel bálterme és privát termei a diszkrét megbeszélésektől a grandiózus eseményekig, rendezvény-lehetőségek számtalan variációját nyújtják - az épületben ma az éttermen és az elegáns Erzsébet Királyné Báltermen kívül hét kisebb különterem is található. 

Természetesen házon kívüli, több száz fős esemény kapcsán is számíthat ránk, és az ön által megálmodott helyszínre is odavarázsoljuk a karácsony hangulatát - a kitűnő ünnepi ételeket, italokat, figyelmes szervizt, hogy vendégei örök élményekkel távozzanak év végi rendezvényéről.

A részletekeről tájékozódhat honlapunkon www.gundelcatering.hu vagy a bankett@gundel.hu e-mail címen.