Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Karácsony a Gundelben

Karácsony a Gundelben

2013-11-13 Forrás: Gundel Étterem A Gundel a hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja a Gundel Palota bankett termeinek egyikében, vagy az Ön által választott helyszínen.

Meghitt ünnepi családi eseményeken, vagy a több száz-, akár ezerfős gála rendezvényeken a gyors és lendületes kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. Az állandó magas színvonal hátterében modern technikai eszközök és jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek - séfek, felszolgálók, sommelier-k állnak – hogy Ön valóban vendég lehessen saját rendezvényén.

     

 

A Gundel a minőség, az elegancia és az egyedülálló konyhaművészet szinonimájává vált történetének közel 120 éve során. A klasszikus értékek, a megújulás és a tradíciók harmóniája, valamint az egyedülálló szakmai tapasztalat segít abban, hogy a XXI. században is kiemelkedő színvonalon láthassuk vendégül a hozzánk betérőket.

A Gundel bálterme és privát termei a diszkrét megbeszélésektől a grandiózus eseményekig, rendezvény-lehetőségek számtalan variációját nyújtják - az épületben ma az éttermen és az elegáns Erzsébet Királyné Báltermen kívül hét kisebb különterem is található. 

Természetesen házon kívüli, több száz fős esemény kapcsán is számíthat ránk, és az ön által megálmodott helyszínre is odavarázsoljuk a karácsony hangulatát - a kitűnő ünnepi ételeket, italokat, figyelmes szervizt, hogy vendégei örök élményekkel távozzanak év végi rendezvényéről.

A részletekeről tájékozódhat honlapunkon www.gundelcatering.hu vagy a bankett@gundel.hu e-mail címen.