Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Karácsony a Gundelben_2014

Karácsony a Gundelben_2014

2014-11-18 Forrás: Gundel Étterem

Évzáró rendezvényéhez igazán különleges helyszínt ajánljuk Önnek: Budapest legelegánsabb rendezvényhelyszínét, a 120 éves Gundel éttermet. A Gundel Palota bálterme és privát termei a meghitt ünnepi vacsoráktól a grandiózus eseményekig, rendezvény-lehetőségek számtalan variációját nyújtják.

Meghitt családi eseményeken, szűk körű ünnepi vacsorákon, vagy a több száz fős gála rendezvényeinken gyors és lendületes kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. Az épületben az éttermen és az elegáns Erzsébet Királyné Báltermen kívül hét kisebb különterem is található. Változatos hangulatú és méretű különtermeinkben a legmagasabb színvonalú vendéglátást nyújtjuk akár egy 8-10 fős exkluzív privát ünnepi vacsorához, vagy egy 30-40 fős céges év végi ünnepléshez, vagy egy 150-200 fős gálaeseményhez.

Természetesen házon kívüli, akár több száz fős esemény kapcsán is számíthat ránk, hiszen az Ön által megálmodott helyszínre is odavarázsoljuk a karácsony hangulatát - a kitűnő ünnepi ételeket, italokat, kivételesen figyelmes szervizt, hogy a Vendégek örök élményekkel távozzanak év végi rendezvényről. 

ÜNNEPI AJÁLNATAINK>>>