Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Kalandpályával bővült a Granada Hotel

Kalandpályával bővült a Granada Hotel

2012-07-10 Forrás: www.turizmus.com

 Mintegy 11 millió forintos fejlesztés eredményeként, a kis és nagy létszámú céges rendezvényeknek, csapatépítő programoknak, családi összejöveteleknek vagy esküvőknek is ideális helyszínt biztosító kecskeméti Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel**** mostantól egy több lépcsős fejlesztés első elemeként egy kalandpályával bővítette szolgáltatásait.

Összesen 14 kötélpálya, egy 9,3 méter magas mászó fal, egy 3 szintes 8 méter magas kilátó és egy 80 méter hosszú tiroli lesiklópálya áll a felnőttek és gyermekek rendelkezésére. 

A gyermekek (kb. 4-5 éves kortól) 100 cm magasságtól, szülői felügyelettel az alsó hét kötélpályát vehetik igénybe, a felnőtt pályát minimum 130-140 cm magas gyerekek és felnőttek tudják használni. Ez szintén hét kötélpályából áll, melyek öt méter magasságból indulnak.

A vendégek kilenc méter magasságban rekeszépítő tehetségüket próbálhatják ki. A nyolcvan méter hosszú tiroli lesiklópályát gyermekek és felnőttek is használhatják. A fentieken kívül egyedülálló élményt jelent gyereknek felnőttnek egyaránt a hétvégén üzembe helyezett 4 pályás bangee trambulin is.

A már eddig is számos kikapcsolódási lehetőséget biztosító hotel (wellness, bowling, biliárd, tenisz, futball, minigolf) a kalandpályával a céges rendezvények programjait kívánja bővíteni, valamint hétvégenként a családoknak szeretne még változatosabb élményeket kínálni.