Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Kalandpályával bővült a Granada Hotel

Kalandpályával bővült a Granada Hotel

2012-07-10 Forrás: www.turizmus.com

 Mintegy 11 millió forintos fejlesztés eredményeként, a kis és nagy létszámú céges rendezvényeknek, csapatépítő programoknak, családi összejöveteleknek vagy esküvőknek is ideális helyszínt biztosító kecskeméti Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel**** mostantól egy több lépcsős fejlesztés első elemeként egy kalandpályával bővítette szolgáltatásait.

Összesen 14 kötélpálya, egy 9,3 méter magas mászó fal, egy 3 szintes 8 méter magas kilátó és egy 80 méter hosszú tiroli lesiklópálya áll a felnőttek és gyermekek rendelkezésére. 

A gyermekek (kb. 4-5 éves kortól) 100 cm magasságtól, szülői felügyelettel az alsó hét kötélpályát vehetik igénybe, a felnőtt pályát minimum 130-140 cm magas gyerekek és felnőttek tudják használni. Ez szintén hét kötélpályából áll, melyek öt méter magasságból indulnak.

A vendégek kilenc méter magasságban rekeszépítő tehetségüket próbálhatják ki. A nyolcvan méter hosszú tiroli lesiklópályát gyermekek és felnőttek is használhatják. A fentieken kívül egyedülálló élményt jelent gyereknek felnőttnek egyaránt a hétvégén üzembe helyezett 4 pályás bangee trambulin is.

A már eddig is számos kikapcsolódási lehetőséget biztosító hotel (wellness, bowling, biliárd, tenisz, futball, minigolf) a kalandpályával a céges rendezvények programjait kívánja bővíteni, valamint hétvégenként a családoknak szeretne még változatosabb élményeket kínálni.