Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Kalandpályával bővült a Granada Hotel

Kalandpályával bővült a Granada Hotel

2012-07-10 Forrás: www.turizmus.com

 Mintegy 11 millió forintos fejlesztés eredményeként, a kis és nagy létszámú céges rendezvényeknek, csapatépítő programoknak, családi összejöveteleknek vagy esküvőknek is ideális helyszínt biztosító kecskeméti Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel**** mostantól egy több lépcsős fejlesztés első elemeként egy kalandpályával bővítette szolgáltatásait.

Összesen 14 kötélpálya, egy 9,3 méter magas mászó fal, egy 3 szintes 8 méter magas kilátó és egy 80 méter hosszú tiroli lesiklópálya áll a felnőttek és gyermekek rendelkezésére. 

A gyermekek (kb. 4-5 éves kortól) 100 cm magasságtól, szülői felügyelettel az alsó hét kötélpályát vehetik igénybe, a felnőtt pályát minimum 130-140 cm magas gyerekek és felnőttek tudják használni. Ez szintén hét kötélpályából áll, melyek öt méter magasságból indulnak.

A vendégek kilenc méter magasságban rekeszépítő tehetségüket próbálhatják ki. A nyolcvan méter hosszú tiroli lesiklópályát gyermekek és felnőttek is használhatják. A fentieken kívül egyedülálló élményt jelent gyereknek felnőttnek egyaránt a hétvégén üzembe helyezett 4 pályás bangee trambulin is.

A már eddig is számos kikapcsolódási lehetőséget biztosító hotel (wellness, bowling, biliárd, tenisz, futball, minigolf) a kalandpályával a céges rendezvények programjait kívánja bővíteni, valamint hétvégenként a családoknak szeretne még változatosabb élményeket kínálni.