Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Jégkorszak Zalakaroson

Jégkorszak Zalakaroson

2012-07-09 Forrás: www.turizmus.com

 Július 5-én jégpályát avattak Zalakaroson, a Hotel Karos Spa-ban. A rendezvényt Katus Attila, a város egészségturisztikai nagykövete nyitotta meg, aki ki is próbálta az új lehetőséget. A Summerice fantázianévvel ellátott nyári jégpálya amerikai találmány, amit eredetileg sport célra fejlesztettek ki, a profi műkorcsolyázók és jégkorongozók mellett azonban kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt a nagyközönség számára is.

Magyarországon ez a 3. summerice, amit a szálloda plusz szolgáltatásként, ingyenesen biztost a vendégeknek, a forró nyári melegben a téli sportok élményét varázsolva a szállodába. A szálloda vezérigazgatója, Üsztke Botond a kezdeti tapasztalatokról pozitívan számolt be. A nyári jégpálya beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

A pálya nyitórendezvényére meghívást kapott két válogatott jégkorongozó is; a francia Brianconban játszó Szlig Viktor és a SAPA Fehérvár AV19 csapatot erősítő Tokaji Viktor is. A sportolók egy mérkőzést is játszottak a meghívott zalaegerszegi gyerek hokicsapattal.