Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Jégkorszak Zalakaroson

Jégkorszak Zalakaroson

2012-07-09 Forrás: www.turizmus.com

 Július 5-én jégpályát avattak Zalakaroson, a Hotel Karos Spa-ban. A rendezvényt Katus Attila, a város egészségturisztikai nagykövete nyitotta meg, aki ki is próbálta az új lehetőséget. A Summerice fantázianévvel ellátott nyári jégpálya amerikai találmány, amit eredetileg sport célra fejlesztettek ki, a profi műkorcsolyázók és jégkorongozók mellett azonban kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt a nagyközönség számára is.

Magyarországon ez a 3. summerice, amit a szálloda plusz szolgáltatásként, ingyenesen biztost a vendégeknek, a forró nyári melegben a téli sportok élményét varázsolva a szállodába. A szálloda vezérigazgatója, Üsztke Botond a kezdeti tapasztalatokról pozitívan számolt be. A nyári jégpálya beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

A pálya nyitórendezvényére meghívást kapott két válogatott jégkorongozó is; a francia Brianconban játszó Szlig Viktor és a SAPA Fehérvár AV19 csapatot erősítő Tokaji Viktor is. A sportolók egy mérkőzést is játszottak a meghívott zalaegerszegi gyerek hokicsapattal.