Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Jégkorszak Zalakaroson

Jégkorszak Zalakaroson

2012-07-09 Forrás: www.turizmus.com

 Július 5-én jégpályát avattak Zalakaroson, a Hotel Karos Spa-ban. A rendezvényt Katus Attila, a város egészségturisztikai nagykövete nyitotta meg, aki ki is próbálta az új lehetőséget. A Summerice fantázianévvel ellátott nyári jégpálya amerikai találmány, amit eredetileg sport célra fejlesztettek ki, a profi műkorcsolyázók és jégkorongozók mellett azonban kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt a nagyközönség számára is.

Magyarországon ez a 3. summerice, amit a szálloda plusz szolgáltatásként, ingyenesen biztost a vendégeknek, a forró nyári melegben a téli sportok élményét varázsolva a szállodába. A szálloda vezérigazgatója, Üsztke Botond a kezdeti tapasztalatokról pozitívan számolt be. A nyári jégpálya beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

A pálya nyitórendezvényére meghívást kapott két válogatott jégkorongozó is; a francia Brianconban játszó Szlig Viktor és a SAPA Fehérvár AV19 csapatot erősítő Tokaji Viktor is. A sportolók egy mérkőzést is játszottak a meghívott zalaegerszegi gyerek hokicsapattal.