Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Jazzy Live: Váczi Eszter&Quartet -2013 09.05 - Csütörtök 21.00 óra

Jazzy Live: Váczi Eszter&Quartet -2013 09.05 - Csütörtök 21.00 óra

2013-09-04 Forrás: Opus Jazz Club

 


Jazzy Live: Váczi Eszter&Quartet -2013 09.05 -  Csütörtök 21.00 óra

Közreműködik: Váczi Eszter – ének, Gátos Iván – zongora, Schneider Zoltán – gitár, Gátos Bálint – basszusgitár, Mike Zsolt - dob
Az énekesnő ˝szülési szabadsága˝ után a zenekar első nagyobb visszatérő koncertjét az Opus Jazz Clubban adta májusban nagy sikerrel. Akkori ígéretükhöz híven minden koncerten eggyel bővül a készülő új lemezükről bemutatásra kerülő dalok száma.  A pár nyári bemelegítő eseményt követően tulajdonképpen ezzel a koncerttel indul el a Jazzy Rádió és az Opus Jazz Club közös Jazzy Live elnevezésű sorozata, amely majdnem minden csütörtökön jelentkezik. Az elhangzó előadások rögzítésre kerülnek, és a koncertet követő héten a teljes műsorból egy órányi kivonat kerül a Jazzy Rádió adásába. A Jazzy Live rádióműsor szintén csütörtökönként, este hét órától hallgatható.
 
 
Opus Jazz Club koncertek
Szeptember 5. Csütörtök 21:00 JAZZY LIVE: Váczi Eszter & Quartet
Szeptember 6. Péntek 21:00 Horváth ´Tojás´ Gábor Trió
Szeptember 7. Szombat 21:00 New B(R)and
Szeptember  11. Szerda 21:00 Lukács Miklós Cimbiózis
Szeptember 12. Csütörtök 21:00 JAZZY LIVE: Judie Jay Quartet
Szeptember 13. Péntek 21:00 Premecz Mátyás Hammond funk-est
Szeptember 14. Szombat 21:00 Pátkai Rozina Quintet
 
 
Korkóstoló az Opus Jazz Club Fineburgereiről
Aki szombaton lemaradt a Kossuth Rádió Korkóstoló c. műsoráról, melyet az Opus Jazz Club fineburgereiről készítettek, az most a címre kattintva a teljes műsort meghallgathatja.