Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Jankovich Kúria Hotel - négycsillagos minősítés

Jankovich Kúria Hotel - négycsillagos minősítés

2011-10-13 Forrás: www.turizmus.com


 A Jankovich Kúria Hotel**** elnyerte a 4 csillagos szállodai besorolást a Hotelstars Union-tól, melynek feltételeként a szálloda teljesítette a több mint 250 kritériumot.

A Jankovich Kúria Hotel**** 50 szobával, konferenciatermekkel, kiváló hazai és nemzetközi ízeket kínáló étteremmel és számtalan programlehetőséggel várja a vendégeket. A szobák mindegyike légkondicionált, Internet kapcsolat, TV, minibár, szobaszéf és hajszárító szolgálja a kényelmes pihenést. 

Forster Zoltán, a szálloda főszakácsa, aki az országos Czifray versenykurzuson ezüstérmet szerzett, hagyományos magyar, modern európai és koreai ételekkel fogadja a vendégeket, akiket hangulatos étterem, autentikus koreai különtermek, és a közelmúltban átadott panorámás téli kert és napsütötte kávézóterasz vár.