Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Jane Austen-bál az alsópetényi Prónay-kastélyban

Jane Austen-bál az alsópetényi Prónay-kastélyban

2013-10-04 Forrás: www.turizmus.com 

Ha ezt Mr. Darcy megérhette volna… A 200 éve megjelent Büszkeség és balítélet című regény, a belőle készült BBC-sorozat, és az írónő Jane Austen népszerűsége világszerte minden elképzelhetőt felülmúl. Hogy mi lehet a titok, senki nem tudja, hiszen könnyed szerelmi történetekről van szó...


A kerek évszám alkalmából az alsópetényi Prónay-kastélyban október 4-5-én, - hagyományteremtő módon - első alkalommal rendezik meg a Jane Austen bált. A közelmúltban olyan kastély-együttes született Alsópetényben, amely nemcsak nívós céges rendezvényeknek, üzleti konferenciáknak, esküvőknek ad otthont, de a környék kiemelkedő kulturális központja is óhajt lenni.

Lesz itt táncmester, öltözködési illemtanár, borkóstoló és táncrend, Mr. Darcyt azonban a hölgyek nagy bánatára nem garantálják a rendezők, meg kell elégedni annyival, hogy a plakáton megpillanthatjuk az őt megszemélyesítő népszerű színész, Colin Firth határozott állát.

A bál táncmestere Zsuzsi Dingsdale. Jane Austen korának zenéjét a Junior Príma díjas Anima Musicae Kamarazenekar tagjaiból álló Prónay Quartett szolgáltatja.