Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Jane Austen-bál az alsópetényi Prónay-kastélyban

Jane Austen-bál az alsópetényi Prónay-kastélyban

2013-10-04 Forrás: www.turizmus.com 

Ha ezt Mr. Darcy megérhette volna… A 200 éve megjelent Büszkeség és balítélet című regény, a belőle készült BBC-sorozat, és az írónő Jane Austen népszerűsége világszerte minden elképzelhetőt felülmúl. Hogy mi lehet a titok, senki nem tudja, hiszen könnyed szerelmi történetekről van szó...


A kerek évszám alkalmából az alsópetényi Prónay-kastélyban október 4-5-én, - hagyományteremtő módon - első alkalommal rendezik meg a Jane Austen bált. A közelmúltban olyan kastély-együttes született Alsópetényben, amely nemcsak nívós céges rendezvényeknek, üzleti konferenciáknak, esküvőknek ad otthont, de a környék kiemelkedő kulturális központja is óhajt lenni.

Lesz itt táncmester, öltözködési illemtanár, borkóstoló és táncrend, Mr. Darcyt azonban a hölgyek nagy bánatára nem garantálják a rendezők, meg kell elégedni annyival, hogy a plakáton megpillanthatjuk az őt megszemélyesítő népszerű színész, Colin Firth határozott állát.

A bál táncmestere Zsuzsi Dingsdale. Jane Austen korának zenéjét a Junior Príma díjas Anima Musicae Kamarazenekar tagjaiból álló Prónay Quartett szolgáltatja.