Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Ingyenes buszjárattal és színes programokkal is készülnek az Édes Napok szervezői

Ingyenes buszjárattal és színes programokkal is készülnek az Édes Napok szervezői

2012-07-19 Forrás: www.turizmus.com
 Még két hónap van a szeptember 20-23. között megrendezésre kerülő Édes Napok Budapest fesztiválig, a szervezés azonban már a finisben tart. A Budai Várba az utánozhatatlan szépségű dunai panoráma mellett idén is édesebbnél-édesebb programokkal várják az érdeklődőket.

A tavalyi első fesztivál hatalmas közönségsikere után, idén is számos jelentős csokoládé és édességmanufaktúra megjelenik az eseményen, köztük olyan nevek, mint a Gundel, Ruszwurm, Szamos, Harrer Chocolat, Rózsavölgyi Csokoládé, Szántó Tibor, Zangio Kézműves Csokoládé, Cadeau Bonbon, S.Nemzetes Krisztina… A szervezők a csokoládé-, cukorka és egyéb nyalánkságok bemutatóján túl igyekeznek színes családi programokkal és kényelmi szolgáltatásokkal is vonzóvá tenni a négynapos budavári fesztivált. 

Külön ingyenes Édes Napok autóbuszjárat közlekedik majd például a Clark Ádám tér - Budai Vár - Dózsa György tér - Alagút útvonalon. Elegáns koktél-, pezsgő- és borbárok lesznek a fesztivál több területén, az esték pedig a tavalyihoz hasonlóan a funky, soul, jazzkoncertek, a finom ételek és italok társaságában telnek majd. Napközben a szakmai workshopok mellett rendszeresen lesznek kézműves csokoládé- és trüffel készítő kurzusok, és szakmai guruk előadásai, neves gyártók, szaktekintélyek részvételével. A Nemzeti Galériában csokoládészobor készül, melyet a látogatók fel is falhatnak! A Nemzeti Galériában gyermekfoglalkoztató várja a családosokat, emellett az Édes Napok belépőjegyei a Galéria állandó kiállításaira is érvényesek lesznek. Délutánonként kisebb zenei formációk kellemes utcai jazz-zenével szórakoztatják a közönséget az Édes Napok több pontján. 

További információ: www.edesnapok.hu