Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Indián nyár az Aquaworld Budapestben

Indián nyár az Aquaworld Budapestben

2011-09-27 Forrás: www.turizmus.com A Ramada Resort - Aquaworld Budapest Közép-Európa legnagyobb fedett vízi élményparkjában ősszel sem áll meg az élet, számos élményt nyújt. Az elmúlt hétvégén megrendezett Indián nyár évszakbúcsúztató programokat kínált.

Ez alkalommal az Aquaworld családias hangulatú hétvégével várta az odalátogatókat, a programokon „sztárcsaládok” is részt vettek. 

A 17 élménymedence és a 11 csúszda mellett többek volt élő indián zene, kreatív fajátékok, vízi és szárazföldi ügyességi játékok, zenebölcsi, indiánnak öltözött animátorok stb.