Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Idén is tartsa az évvégi rendezvényeit a KOGART Házban!

Idén is tartsa az évvégi rendezvényeit a KOGART Házban!

2012-09-27 Forrás: Kogart HázKözeledve a 2012. év végéhez szeretettel látjuk Önt is a KOGART Házban, ahol mint eddig is, az elmúlt években szívesen látjuk a céges és a családi rendezvényeit, melyekre az idén is ültetett és svédasztalos menükkel készülünk. Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken vagy nézze meg ajánlatainkat a http://kogart.hu/kogart/gastronomy_main.jsp oldalunkon!

A Világörökség részeként védett Andrássy úti klasszicista palotasor egyik legszebb épületét Landauer Ferenc József pesti polgár építtette nyári rezidenciának az 1800-as évek végén. A felújítások során mindent megtettünk örökségünk védelmének és mind teljesebb megőrzésének érdekében az épületen belül és közvetlen környezetében egyaránt. Éppen ezért még a kerttervező sem kaphatott szabad kezet: egy húszméteres öreg fát kellett átmentenie a jelenkorba. Munkánkat siker koronázta és a megújult épület pompáját a mai kor embere is megcsodálhatja.

 

A műemléki védettség alatt álló épületet 2004 tavaszán nyitottuk meg, s azóta több száz cég rendezvényének szolgált otthonául. A KOGART Ház különlegessége az a szinte kézzel fogható miliő, amely az épület régi falaiból, a műalkotások közelségéből árad. Vendégeink egy időben élvezhetik a kiállításokon bemutatott műtárgyak örök szépségét, a kitűnő programokat, az éttermünk exkluzív gasztronómiai különlegességeit és mindezekhez társuló magas színvonalú szolgáltatásainkat.

Az épület építészeti adottságainak köszönhetően kiváló helyszín különleges gálavacsorák, fogadások, konferenciák, tréningek, továbbképzések, aukciók megtartásához. Látványos környezetben tudja fogadni vendégeit és üzleti partnereit; kulturális program biztosításával (zártkörű tárlatvezetés, előadóestek, zenés produkciók, amelyeket mindenkor az Ön igényei szerint alakítunk és állítunk össze) igazodunk az Ön igényeihez; exkluzív kiállító tereinkben koktél partik, állófogadások és ültetett vacsorák is helyet kaphatnak művészi környezetben. Nálunk egy fogadás vagy vacsora nem csupán egy rendezvény. Élmény, melyet sem Ön, sem Vendégei nem fognak elfelejteni és szívesen látogatnak újra hozzánk.

A hely különleges adottságai mellett munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy Ön kiváló szolgáltatást kapjon. Rendezvényszervező csapatunk leveszi az Ön válláról a szervezés terhét, így marad ideje partnerei, üzletfelei és saját kényelmével törődni. Professzionális technikai háttérrel, kitűnő konyhával, kifogástalan és teljes körű kiszolgálással állunk rendelkezésére.