Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Ibis Győr

Ibis Győr

2011-06-27 Forrás: Accor HotelsA város egyik legújabb, egyetlen nagy nemzetközi lánchoz tartozó szállodája, a Magyar Turizmus Minőség Díjas Hotel ibis Győr*** a belvárosban, a Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központ mellett található, csupán pár perc sétányira a történelmi, barokk belvárostól. Az összesen 6 konferencia terem mindegyike a legmodernebb technikai felszereltséggel rendelkezik, és összesen 500 fő befogadására alkalmasak.

A szálloda fiatalos lendületével, 96 hangszigetelt, légkondicionált, baba- és állatbarát, modern szobájával várja az ideérkező látogatókat. Mozgáskorlátozott vendégeinknek különlegesen kialakított szobákkal állunk rendelkezésére. A szálloda egész területén ingyenes vezetéknélküli internetelérhetőség biztosított. Rendez-Vous bárunkban a nap 24 órájában kínálunk minőségi italokat és ízletes snack-eket. A gépkocsival érkezőkenk felszíni parkolási lehetőséggel és mélygarázzsal állunk rendelkezésére.