Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Ibis Győr

Ibis Győr

2011-06-27 Forrás: Accor HotelsA város egyik legújabb, egyetlen nagy nemzetközi lánchoz tartozó szállodája, a Magyar Turizmus Minőség Díjas Hotel ibis Győr*** a belvárosban, a Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központ mellett található, csupán pár perc sétányira a történelmi, barokk belvárostól. Az összesen 6 konferencia terem mindegyike a legmodernebb technikai felszereltséggel rendelkezik, és összesen 500 fő befogadására alkalmasak.

A szálloda fiatalos lendületével, 96 hangszigetelt, légkondicionált, baba- és állatbarát, modern szobájával várja az ideérkező látogatókat. Mozgáskorlátozott vendégeinknek különlegesen kialakított szobákkal állunk rendelkezésére. A szálloda egész területén ingyenes vezetéknélküli internetelérhetőség biztosított. Rendez-Vous bárunkban a nap 24 órájában kínálunk minőségi italokat és ízletes snack-eket. A gépkocsival érkezőkenk felszíni parkolási lehetőséggel és mélygarázzsal állunk rendelkezésére.