Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Ibis Budapest Váci út

Ibis Budapest Váci út

2011-06-27 Forrás: Accor HotelsA pesti elhelyezkedés és a kitűnő tömegközlekedési hálózat teszi a szállodát központivá, melynek megfelelően ajánljuk turistáknak, üzletembereknek és átutazóknak egyaránt. 

A metromegálló a szálloda közvetlen közelében van, amellyel 10 perc alatt megközelíthető a városközpont és a fesztivál helyszínei. Közelben találhatóak továbbá a bevásárlóközpontok, múzeumok, a színháznegyed, fürdők, állatkert, piac, a Margit sziget, a városliget és minden pályaudvar tömegközlekedéssel könnyen elérhető. 

Több nyelven beszélő személyzetünk kérésüknek megfelelően egyedileg szervez Önöknek reptéri transzfert, taxit, városnézést.

 

A szállodában 7 modern, technikailag jól felszerelt különterem áll rendelkezésre maximum 470 fő befogadóképességgel.

A termek elhelyezkedésének köszönhetően a 10-20 fős céges megbeszélesektől egészen a 220 fős konferenciákra lehetőség van. 322 szobás szállodánkban egyszerűen és könnyen megrendezhető töb napos rendezvény is.

Szobáink a központi fekvés ellenére hangsziteltek, csendesek, légkondícionáltak, pótágyazhatóak.