Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Ibis Budapest Váci út

Ibis Budapest Váci út

2011-06-27 Forrás: Accor HotelsA pesti elhelyezkedés és a kitűnő tömegközlekedési hálózat teszi a szállodát központivá, melynek megfelelően ajánljuk turistáknak, üzletembereknek és átutazóknak egyaránt. 

A metromegálló a szálloda közvetlen közelében van, amellyel 10 perc alatt megközelíthető a városközpont és a fesztivál helyszínei. Közelben találhatóak továbbá a bevásárlóközpontok, múzeumok, a színháznegyed, fürdők, állatkert, piac, a Margit sziget, a városliget és minden pályaudvar tömegközlekedéssel könnyen elérhető. 

Több nyelven beszélő személyzetünk kérésüknek megfelelően egyedileg szervez Önöknek reptéri transzfert, taxit, városnézést.

 

A szállodában 7 modern, technikailag jól felszerelt különterem áll rendelkezésre maximum 470 fő befogadóképességgel.

A termek elhelyezkedésének köszönhetően a 10-20 fős céges megbeszélesektől egészen a 220 fős konferenciákra lehetőség van. 322 szobás szállodánkban egyszerűen és könnyen megrendezhető töb napos rendezvény is.

Szobáink a központi fekvés ellenére hangsziteltek, csendesek, légkondícionáltak, pótágyazhatóak.