Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Ibis Budapest Váci út

Ibis Budapest Váci út

2011-06-27 Forrás: Accor HotelsA pesti elhelyezkedés és a kitűnő tömegközlekedési hálózat teszi a szállodát központivá, melynek megfelelően ajánljuk turistáknak, üzletembereknek és átutazóknak egyaránt. 

A metromegálló a szálloda közvetlen közelében van, amellyel 10 perc alatt megközelíthető a városközpont és a fesztivál helyszínei. Közelben találhatóak továbbá a bevásárlóközpontok, múzeumok, a színháznegyed, fürdők, állatkert, piac, a Margit sziget, a városliget és minden pályaudvar tömegközlekedéssel könnyen elérhető. 

Több nyelven beszélő személyzetünk kérésüknek megfelelően egyedileg szervez Önöknek reptéri transzfert, taxit, városnézést.

 

A szállodában 7 modern, technikailag jól felszerelt különterem áll rendelkezésre maximum 470 fő befogadóképességgel.

A termek elhelyezkedésének köszönhetően a 10-20 fős céges megbeszélesektől egészen a 220 fős konferenciákra lehetőség van. 322 szobás szállodánkban egyszerűen és könnyen megrendezhető töb napos rendezvény is.

Szobáink a központi fekvés ellenére hangsziteltek, csendesek, légkondícionáltak, pótágyazhatóak.