Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » IDÉN IS LESZ TÉLI FORGATAG A VÖRÖSMARTY TÉREN

IDÉN IS LESZ TÉLI FORGATAG A VÖRÖSMARTY TÉREN

2013-11-22 Forrás: www.zene.hu; www.budapestinfo.hu


Budapesti Karácsonyi Vásár 2013 Vörösmarty tér - ez lesz a 15.
 
A Vörösmarty téri Karácsonyi Vásár 2013. november 27. és december 31. között várja látogatóit. A kézműves kiállítás és vásár, valamint a gasztronómiai kínálat mellett idén is számos programmal készülnek a szervezők.
 
Idén is sok újdonsággal várja a Főváros Karácsonyi Vására a látogatókat. Számtalan külföldi turista kifejezetten a vásár miatt érkezik Budapestre.
 
A hagyományos gasztronómiai finomságok mellett ebben az évben nagyobb hangsúly kerül a kulturális sokszínűségre. Idén is lesz díszvendég város, amely bemutatkozik hagyományaival, kínálatával.
 
Hamarosan érkezik karácsony - hangolódj, készülj velünk.
 
A vásár kísérőprogramjaként hagyományőrző együttesek, táncosok, zenészek szórakoztatják majd a látogatókat. 2013-ban folytatódik a tavaly újdonságként debütáló épületvetítés. A tér berendezése idén megújul, a kézműves vásár, a vendéglátó pavilonok és a házikók egy nem mindennapi varázskertet ölelnek majd körül, ahol mesés hangulat várja a vendégeket.
 
A kézműves kiállítás és vásár, valamint a gasztronómiai kalandozások mellett idén igazi újításokkal készül a szervező Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. a 15. Budapesti Karácsonyi Vásárra.


További infók...