Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » I. Kincsem Lovaspóló Fesztivál

I. Kincsem Lovaspóló Fesztivál

2012-06-26 Forrás: www.turizmus.com A szezon végének közeledtével, vagyis 2012. szeptember 22-én különleges eseményre kerül sor a fővárosban. A 200 hektáron elterülő Kincsem Park hagyományteremtő céllal szervezi meg hazánkban az első lovaspóló versenyt, ahol a hazai csapatok mellett külföldi vendégcsapatok is harcba szállnak a Kincsem Póló Kupáért. A hagyományteremtés céljával létrejövő versenyt – a tervek szerint – minden évben a szezon végén, vagyis ősszel fogják megrendezni.      

A Nyugat-Európában egyre nagyobb népszerűségnek örvendő lovaspóló mérkőzések hazánkban is kezdik felkelteni a lovas sportok iránt érdeklődők és a szórakozni, kikapcsolódni vágyók figyelmét. Az új életérzés közvetítésére hazánk legnagyobb lovas pályája, a Kincsem Park vállalkozott. A verseny eleinte magyar, később a csatlakozó külföldi vendégcsapatok barátságos, bemutató mérkőzéséből áll majd.  

A Kincsem Póló Kupa díj mellé értékes nyeremény is társul. A versenyt megelőzően a csapatok folyamatosan készülnek az év végi parádés összecsapásra, amelynek keretében a szokásosnál jóval szélesebb nyilvánosság előtt mérkőznek meg.

Az idei versenyen 4 magyar, egy osztrák és egy szlovák csapat méri össze tudását. A mérkőzéseket angol szabályok szerint angol bíró vezeti majd. Az eseményre a Kincsem Parkba látogatók ingyenesen nézhetik végig a versenyt. Az idei rendezvény díszvendégei Olaszországból a Római Lovas pálya képviselői lesznek, de meghívják a szervezők az osztrák és szlovák lovaspóló-csapatokat is – hangzott le a június közepén a Kincsem Parkban tartott sajtótájékoztatón.

A versenyek kísérőjeként különféle programok zajlanak majd a színpadon, amelynek során  egy lovas témájú divatbemutatóra is sor kerül. A díszes eredményhirdetést követően pedig egy partit rendeznek a Kincsem Parkban, ahol a vendégek (a kiállítók, támogatók,valamint a versenyzők és a látogatók) ismerkedhetnek egymással és a nyertes csapattal.

A Kincsem Park vezetősége rendkívül fontosnak tartja a hasonló, reményeik szerint sokak érdeklődőre számot tartó kezdeményezéseket - mint az idén első alkalommal megrendezendő Póló Fesztivált - amelyek várhatóan több ezer látogatót csábítanak majd ki a pályára. Ebben segíthet a pálya Belvároshoz való közelsége és jó megközelíthetősége is.

Info: www.kincsempolo.hu