Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » I. Budai Hentes Fesztivál – Milllenáris Park

I. Budai Hentes Fesztivál – Milllenáris Park

2013-01-04 Forrás: www.meetoff.eu 2013. 01. 25-27. között I. Budai Hentes Fesztivál a Millenáris Parkban.

„Egyszer volt Budán kutyavásár…”

De hentes fesztivál eddig még nem! Legalábbis olyan, mint ez még soha ezelőtt.

Hozzon szerencsét a 13-as szám erre az esztendőre és vágjunk bele nagy lelkesedéssel és egy megfent késsel a malacságokban is vélhetőleg bővelkedő, marhajó mulatságba!

Jöhetnek a köszörűk, kések, fejszék, bárdok, s ha nem is éppen a „Walesi bárdok” fognak felolvasásra kerülni, akkor lesz minden, mi szem-szájnak ingere.

Nincs mese, csak sok-sok vese hagymás velővel, csak bírjuk erővel, no meg toka hájjal, hurka májjal vagy véresen komolyan.

Ez pedig nem tréfa, jelentkezzen hát még ma minden olyan bátor, terminátor erejű lelkes hentes, aki kompromisszumoktól mentes, ha hivatásának szeretetéről van szó.

„Hurka, kolbász, dagadó vacsorára csuda jó!”

Mutassuk meg hát mitől szép a szegy, hát, szívvel lélekkel, s közben hát színt vallhatunk a hentes szakma szépségéről vidám énekkel.

Kezdjük az újesztendő sikertörténetét egy vicces böllér rap-ként elhíresült disznó diszkó nóta felelevenítésével, hogy aszongya:

„Jaj, de jó! Jaj, de finom! Lesz ugye hurka j’ az asztalon ?!”

Ne hagyjuk kétségek között vergődni a kiérkező kedves vendégeket, hanem mutassuk meg nekik, mi fia borja is a hentesség, mint szakma!

Közben megemlékezhetünk és tiszteleghetünk az egykoron még magyar kézben lévő Gyulai kolbász hírneve előtt, s ha nem is tudunk már belőle kerítést építeni, legalább készítsünk a magyar minőséghez méltó csodálatos, összefogástól erős, szeretettel és egyéb belsőségekkel fűszerezett, felejthetetlen fesztivált!


Részletes program...