Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Négycsillagosként született újjá a Hotel City Inn

Négycsillagosként született újjá a Hotel City Inn

2011-03-28 Forrás: www.turizmus.com


 A Corvin Sétány kapujában fekvő, korábban háromcsillagos Hotel City Inn teljes rekonstrukción átmenve immár négycsillagosként, kibővített szolgáltatáspalettával és megnövelt szobaszámmal várja a szabadidős turistákat, üzleti utazókat és corporate ügyfeleket. A korábban megkezdett rekonstrukció tulajdonosváltást követően tavaly áprilisban vett újabb, látványos lendületet.
A fejlesztések nyomán a Futó utcai homlokzati épülethez L-alakban kapcsolódó hatemeletes szárnyban a ház további lakóegységekkel immár 66 – közülük 33 superior –  szobásra bővült. Így a belvárosi csoportjaik elhelyezéséhez alkalmas helyszínt kereső utazási irodák igényeit is jobban kiszolgálhatják. A szálloda továbbá a céges partnerek érdeklődését máris felkeltett 140 fős  konferenciateremmel és egy kisebb wellness részleggel is gazdagodott.

A természetes megvilágítású, profi konferenciatechnikával ellátott, igény szerint két részre szekcionálható rendezvényterem az új szárny földszintjén kapott helyet az ugyancsak újonnan kialakított tágas reggelizővel együtt. Megszépült a szálloda lobbyja is, a megnövelt szobaszámot egy új lift is segíti kiszolgálni.

A Futó utcai front szobáit is korszerűsítették, s bár a két szárny összenyitásával elveszett néhány standard szoba, az átépítés során összenyitható szobákkal, apartmanokkal és mozgássérült lakóegységekkel tovább bővült a hotel szobatípusainak száma. Ezeket, akárcsak az új szárnyban kialakított nagyobb alapterületű, trendi berendezésű, 100/210-es méretű ágyakkal, laptop méretű széffel és nagyképernyős LCD-tévével rendelkező szobákat superiorként kínálják, így partnereiknek nemcsak szolgáltatásban, árban is szélesebb kínálatot tudnak nyújtani.

A szálloda egyediségei közé tartoznak az új szárny egyes szintjein helyet kapott sarokkádas, nappali felé nyitott fürdőszobás romantik superior szobák.

Az utcai oldal legfelső szintjén egy infa- és finnszaunát, hatszemélyes jakuzzit, kisebb pihenőteret és nyáron napozóteraszt kínáló wellness részleget is kialakítottak. Az udvari szárny kertjében még egy kisebb gyermekjátszó is elfért.

Parraghné Sturbán Annamária igazgató a tulajdonosok részvételével március 24-én megtartott hivatalos opening partyn a Turizmus Panoráma Bulletinnek elmondta, a mostanit további szakmai megnyitók követik majd, hogy partnereik minél szélesebb körében megismertethessék a felújított és kibővült ház új szolgáltatásait.