Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Négycsillagosként született újjá a Hotel City Inn

Négycsillagosként született újjá a Hotel City Inn

2011-03-28 Forrás: www.turizmus.com


 A Corvin Sétány kapujában fekvő, korábban háromcsillagos Hotel City Inn teljes rekonstrukción átmenve immár négycsillagosként, kibővített szolgáltatáspalettával és megnövelt szobaszámmal várja a szabadidős turistákat, üzleti utazókat és corporate ügyfeleket. A korábban megkezdett rekonstrukció tulajdonosváltást követően tavaly áprilisban vett újabb, látványos lendületet.
A fejlesztések nyomán a Futó utcai homlokzati épülethez L-alakban kapcsolódó hatemeletes szárnyban a ház további lakóegységekkel immár 66 – közülük 33 superior –  szobásra bővült. Így a belvárosi csoportjaik elhelyezéséhez alkalmas helyszínt kereső utazási irodák igényeit is jobban kiszolgálhatják. A szálloda továbbá a céges partnerek érdeklődését máris felkeltett 140 fős  konferenciateremmel és egy kisebb wellness részleggel is gazdagodott.

A természetes megvilágítású, profi konferenciatechnikával ellátott, igény szerint két részre szekcionálható rendezvényterem az új szárny földszintjén kapott helyet az ugyancsak újonnan kialakított tágas reggelizővel együtt. Megszépült a szálloda lobbyja is, a megnövelt szobaszámot egy új lift is segíti kiszolgálni.

A Futó utcai front szobáit is korszerűsítették, s bár a két szárny összenyitásával elveszett néhány standard szoba, az átépítés során összenyitható szobákkal, apartmanokkal és mozgássérült lakóegységekkel tovább bővült a hotel szobatípusainak száma. Ezeket, akárcsak az új szárnyban kialakított nagyobb alapterületű, trendi berendezésű, 100/210-es méretű ágyakkal, laptop méretű széffel és nagyképernyős LCD-tévével rendelkező szobákat superiorként kínálják, így partnereiknek nemcsak szolgáltatásban, árban is szélesebb kínálatot tudnak nyújtani.

A szálloda egyediségei közé tartoznak az új szárny egyes szintjein helyet kapott sarokkádas, nappali felé nyitott fürdőszobás romantik superior szobák.

Az utcai oldal legfelső szintjén egy infa- és finnszaunát, hatszemélyes jakuzzit, kisebb pihenőteret és nyáron napozóteraszt kínáló wellness részleget is kialakítottak. Az udvari szárny kertjében még egy kisebb gyermekjátszó is elfért.

Parraghné Sturbán Annamária igazgató a tulajdonosok részvételével március 24-én megtartott hivatalos opening partyn a Turizmus Panoráma Bulletinnek elmondta, a mostanit további szakmai megnyitók követik majd, hogy partnereik minél szélesebb körében megismertethessék a felújított és kibővült ház új szolgáltatásait.