Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Négycsillagosként született újjá a Hotel City Inn

Négycsillagosként született újjá a Hotel City Inn

2011-03-28 Forrás: www.turizmus.com


 A Corvin Sétány kapujában fekvő, korábban háromcsillagos Hotel City Inn teljes rekonstrukción átmenve immár négycsillagosként, kibővített szolgáltatáspalettával és megnövelt szobaszámmal várja a szabadidős turistákat, üzleti utazókat és corporate ügyfeleket. A korábban megkezdett rekonstrukció tulajdonosváltást követően tavaly áprilisban vett újabb, látványos lendületet.
A fejlesztések nyomán a Futó utcai homlokzati épülethez L-alakban kapcsolódó hatemeletes szárnyban a ház további lakóegységekkel immár 66 – közülük 33 superior –  szobásra bővült. Így a belvárosi csoportjaik elhelyezéséhez alkalmas helyszínt kereső utazási irodák igényeit is jobban kiszolgálhatják. A szálloda továbbá a céges partnerek érdeklődését máris felkeltett 140 fős  konferenciateremmel és egy kisebb wellness részleggel is gazdagodott.

A természetes megvilágítású, profi konferenciatechnikával ellátott, igény szerint két részre szekcionálható rendezvényterem az új szárny földszintjén kapott helyet az ugyancsak újonnan kialakított tágas reggelizővel együtt. Megszépült a szálloda lobbyja is, a megnövelt szobaszámot egy új lift is segíti kiszolgálni.

A Futó utcai front szobáit is korszerűsítették, s bár a két szárny összenyitásával elveszett néhány standard szoba, az átépítés során összenyitható szobákkal, apartmanokkal és mozgássérült lakóegységekkel tovább bővült a hotel szobatípusainak száma. Ezeket, akárcsak az új szárnyban kialakított nagyobb alapterületű, trendi berendezésű, 100/210-es méretű ágyakkal, laptop méretű széffel és nagyképernyős LCD-tévével rendelkező szobákat superiorként kínálják, így partnereiknek nemcsak szolgáltatásban, árban is szélesebb kínálatot tudnak nyújtani.

A szálloda egyediségei közé tartoznak az új szárny egyes szintjein helyet kapott sarokkádas, nappali felé nyitott fürdőszobás romantik superior szobák.

Az utcai oldal legfelső szintjén egy infa- és finnszaunát, hatszemélyes jakuzzit, kisebb pihenőteret és nyáron napozóteraszt kínáló wellness részleget is kialakítottak. Az udvari szárny kertjében még egy kisebb gyermekjátszó is elfért.

Parraghné Sturbán Annamária igazgató a tulajdonosok részvételével március 24-én megtartott hivatalos opening partyn a Turizmus Panoráma Bulletinnek elmondta, a mostanit további szakmai megnyitók követik majd, hogy partnereik minél szélesebb körében megismertethessék a felújított és kibővült ház új szolgáltatásait.