Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » HÓFESZTIVÁL 2014

HÓFESZTIVÁL 2014

2014-01-16 Forrás: http://www.hofesztival.hu/Ünnepeld velünk együtt a havat a telet és légy Te is a téli sportok szerelmese! A Hófesztiválon színes programok várják a hóimádó kicsiket, nagyokat, családokat, bulizós fiatalokat! Különleges és egyedülálló téli műsorok, koncertek és egy fergeteges show is biztosítja a hangulatot. A fesztiválos hangulatot, pedig a karácsonyi hangulatot idéző "Téli Varázs sétány" és rengeteg programhelyszín biztosítja majd!

 
Snowboard Diákolimpia és Veterán Síverseny a pénteki és szombati napon!Fesztivál hangulat a Síparkban!

Egyedülálló Programhelyszínek a Síparkban:
• Téli Varázs sétány: forralt bor, puncs, kürtöskalács és a sült kolbász illata. Egy kellemes séta mellett, a karácsonyi hangulatú sétányon romantikus faházikókból vásárolhatjuk meg a legfinomabb téli csemegéket.
• Alpesi Színpad:  a sípálya mellett felállított Alpesi Színpadon sztárfellépők biztosítják majd az igazi zenei éményt.
• Alpesi Terasz:  a Hóhatár Hütte előtti teraszon közvetítjük a sípályákon zajló műsorokat, programokat, de itt zárjuk majd Aprés-Ski bulival a napot is.
• Hósétány: A síléccel vagy akár gyalogosan is megközelíthető Hósétányon a síiskolák és sportszer kereskedők mutatják be legújabb termékeiket, vagy csábítanak a sí- és snowboard oktatásra.
• Chillout Zone: a Funpark alatti területen az elfáradt snowboardosok, síelők babzsákokban ülve lazíthatnak és hallgathatják a Chillout stílus relaxáló dallamait.


 
A helyszínek kialakítása:

A sípályán zajló programokban a síelők aktívan is részt tudnak venni. Akik gyalogosan látogatnak ki, de nem akarnak sílécet csatolni, szintén figyelemmel tudnak követni minden sípályán zajló eseményt. A létesítmény úgy van kialakítva, hogy az étterem (hütte) körüli részek több ezer fő befogadására alkalmas teraszairól és a pályaszélekről egyaránt, végig be lehet látni mindent. Ez fordítva is igaz! A sípályáról is láthatóak a színpadon zajló rendezvények, és ha lecsatolunk, szintén bárhova eljuthatunk. Az étterem teraszán kialakítandó Alpesi színpad hátteréül a sípályán zajló események szolgálnak. A pályán térvilágítás is van, ezért az estébe nyúló rendezvényeket, zavartalanul tudjuk lebonyolítani.

A Hó ünnepe, színes programok a sípályán!

HELYSZÍN:
SÍPARK MÁTRASZENTISTVÁN
IDŐPONT:
2014. JANUÁR 24-26.

HÓFESZTIVÁL - A CSALÁDOK TÉLI FESZTIVÁLJA!

FACEBOOK:
facebook.com/hofesztival