Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Hétvégén indul az Eplényi Libegő és nyit a Bringaréna

Hétvégén indul az Eplényi Libegő és nyit a Bringaréna

2013-04-26 Forrás: http://www.turizmus.com/cikk/index/9/10002/turizmus_hirek/24858


Az eplényi sípálya négyüléses felvonója nyáron libegőként üzemel, mellyel a kerékpárokat is fel lehet szállítani a hegytetőre. A tetőn található az Ámos-hegyi kilátó és innen indulnak a kerékpárpályák. A gyalogosok a libegővel a kerékpárosok pedig biciklivel jutnak vissza a völgybe.

       

A bringával csak gurulni kell, így a hegyikerékpározás egy nagyon kényelmes formáját lehet megtapasztalni a Bringarénában. A családokat a kellemes, enyhe lejtésű családi élménypályák várják, de a nagyobb izgalmak kedvelői is megtalálják a nekik való útvonalat. A kölcsönzőben hegyikerékpárok és kiegészítők egész arzenálja várja a vendégeket, de természetesen saját kerékpárral is használható a létesítmény. Felfrissülési és energiapótlási lehetőséggel pedig a Kemencés Büfé szolgál.
 

Eplény nagyszerű túralehetőségek kiindulópontja akár gyalogosan, akár kerékpárral. A környék számos nevezetessége elérhető a Bringarénából: Római-fürdő, Cuha-szurdok, Kőris-hegy, Szépalma-puszta és még hosszan sorolhatnánk. Akik az éjszakát is Eplényben töltenék, azokat Holle Anyó pályaszállása várja. 

Tavasszal hétvégente, majd a nyári szünettől minden nap nyitva tartanak. Csoportoknak is nagyszerű programlehetőségeket kínálnak, a Bringaréna ideális helyszín osztálykirándulások és céges rendezvények lebonyolítására is.