Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Hétvégén indul az Eplényi Libegő és nyit a Bringaréna

Hétvégén indul az Eplényi Libegő és nyit a Bringaréna

2013-04-26 Forrás: http://www.turizmus.com/cikk/index/9/10002/turizmus_hirek/24858


Az eplényi sípálya négyüléses felvonója nyáron libegőként üzemel, mellyel a kerékpárokat is fel lehet szállítani a hegytetőre. A tetőn található az Ámos-hegyi kilátó és innen indulnak a kerékpárpályák. A gyalogosok a libegővel a kerékpárosok pedig biciklivel jutnak vissza a völgybe.

       

A bringával csak gurulni kell, így a hegyikerékpározás egy nagyon kényelmes formáját lehet megtapasztalni a Bringarénában. A családokat a kellemes, enyhe lejtésű családi élménypályák várják, de a nagyobb izgalmak kedvelői is megtalálják a nekik való útvonalat. A kölcsönzőben hegyikerékpárok és kiegészítők egész arzenálja várja a vendégeket, de természetesen saját kerékpárral is használható a létesítmény. Felfrissülési és energiapótlási lehetőséggel pedig a Kemencés Büfé szolgál.
 

Eplény nagyszerű túralehetőségek kiindulópontja akár gyalogosan, akár kerékpárral. A környék számos nevezetessége elérhető a Bringarénából: Római-fürdő, Cuha-szurdok, Kőris-hegy, Szépalma-puszta és még hosszan sorolhatnánk. Akik az éjszakát is Eplényben töltenék, azokat Holle Anyó pályaszállása várja. 

Tavasszal hétvégente, majd a nyári szünettől minden nap nyitva tartanak. Csoportoknak is nagyszerű programlehetőségeket kínálnak, a Bringaréna ideális helyszín osztálykirándulások és céges rendezvények lebonyolítására is.