Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Hello Magyarország! Folklórkavalkád a WestEndben május 10-11-én

Hello Magyarország! Folklórkavalkád a WestEndben május 10-11-én

2014-05-09 Forrás: http://5.kerulet.ittlakunk.hu/kultura/140506/hello-magyarorszag-folklorkavalkad-westendben-majus-10-11-en

 
 

Május 10-11-én irány a WestEnd, ahol mindkét nap 10 és 18 óra között több tucat magyarországi település turisztikai és népművészeti bemutatókkal vár titeket.
A pontos helyszín: WestEnd Millennium tetőkert.


A nap folyamán folyamatosan néptáncosok, népzenészek, kórusok és hagyományőrző egyesületek szórakoztatnak a színpadon. A települések faházai mellett kézműves bemutatók, gyerekfogalakozások várnak.


 

Megtekinthettek egy igazi honfoglaláskori jurtát és elleshetitek a kovácsmesterség fortélyait is. Beülhettek egy igazi királyi trónba, ahol még királlyá is koronáznak. Szombaton mazsorett, vasárnap pedig íjászbemutató színesíti a programot.
 

A hétvégét a Cimbaliband vasárnap esti koncertje zárja.
 

A Hello Magyarország! a Címer Kiállítás első rendezvénye. Tekintsétek meg a WestEnd City Center folyosóin Magyarország településeinek címereit. Használjátok a QR kódokat és tudjatok meg többet a címerekről, a települések történetéről, mindennapjairól. A séta végén pedig ne feledjétek el leadni a voksodat a címerszépségversenyben! 

 
 

PROGRAMAJÁNLÓ>>>