Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Hello Magyarország! Folklórkavalkád a WestEndben május 10-11-én

Hello Magyarország! Folklórkavalkád a WestEndben május 10-11-én

2014-05-09 Forrás: http://5.kerulet.ittlakunk.hu/kultura/140506/hello-magyarorszag-folklorkavalkad-westendben-majus-10-11-en

 
 

Május 10-11-én irány a WestEnd, ahol mindkét nap 10 és 18 óra között több tucat magyarországi település turisztikai és népművészeti bemutatókkal vár titeket.
A pontos helyszín: WestEnd Millennium tetőkert.


A nap folyamán folyamatosan néptáncosok, népzenészek, kórusok és hagyományőrző egyesületek szórakoztatnak a színpadon. A települések faházai mellett kézműves bemutatók, gyerekfogalakozások várnak.


 

Megtekinthettek egy igazi honfoglaláskori jurtát és elleshetitek a kovácsmesterség fortélyait is. Beülhettek egy igazi királyi trónba, ahol még királlyá is koronáznak. Szombaton mazsorett, vasárnap pedig íjászbemutató színesíti a programot.
 

A hétvégét a Cimbaliband vasárnap esti koncertje zárja.
 

A Hello Magyarország! a Címer Kiállítás első rendezvénye. Tekintsétek meg a WestEnd City Center folyosóin Magyarország településeinek címereit. Használjátok a QR kódokat és tudjatok meg többet a címerekről, a települések történetéről, mindennapjairól. A séta végén pedig ne feledjétek el leadni a voksodat a címerszépségversenyben! 

 
 

PROGRAMAJÁNLÓ>>>