Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Hamarosan új illatba burkolózik a Sofitel

Hamarosan új illatba burkolózik a Sofitel

2011-09-22 Forrás: www.turizmus.com Chandler Burr, a New York Times világhírű parfümkritikusa a Sofitel Budapest Chain Bridge éttermében készül hétvégén a gasztronómia és a parfümök világának összekapcsolására, egy különleges illatvacsora keretében. Budapesti alkotótársa Andreas Mensch, a Paris Budapest Restaurant séfje.

A két szakember együtt találja majd ki a menüsort. A vendégeket ilyenkor arra kérik, hogy semmiképpen ne használjanak parfümöt, testápolót vagy más illatosító anyagot és ne is dohányozzanak, hogy még jobban érvényesüljenek a főszereplő illatok.

Az este folyamán bemutatják a budapesti Sofitel Chain Bridge szálloda saját illatát is - egy feketeszeder alapú kompozíciót – amely belengi majd a budapesti ötcsillagos szálloda minden szegletét. A különleges akció előzményeként néhány hónapja szederpalántákat ültettek el a szálloda tetőkertjén.