Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Hamarosan új illatba burkolózik a Sofitel

Hamarosan új illatba burkolózik a Sofitel

2011-09-22 Forrás: www.turizmus.com Chandler Burr, a New York Times világhírű parfümkritikusa a Sofitel Budapest Chain Bridge éttermében készül hétvégén a gasztronómia és a parfümök világának összekapcsolására, egy különleges illatvacsora keretében. Budapesti alkotótársa Andreas Mensch, a Paris Budapest Restaurant séfje.

A két szakember együtt találja majd ki a menüsort. A vendégeket ilyenkor arra kérik, hogy semmiképpen ne használjanak parfümöt, testápolót vagy más illatosító anyagot és ne is dohányozzanak, hogy még jobban érvényesüljenek a főszereplő illatok.

Az este folyamán bemutatják a budapesti Sofitel Chain Bridge szálloda saját illatát is - egy feketeszeder alapú kompozíciót – amely belengi majd a budapesti ötcsillagos szálloda minden szegletét. A különleges akció előzményeként néhány hónapja szederpalántákat ültettek el a szálloda tetőkertjén.