Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Hamarosan új illatba burkolózik a Sofitel

Hamarosan új illatba burkolózik a Sofitel

2011-09-22 Forrás: www.turizmus.com Chandler Burr, a New York Times világhírű parfümkritikusa a Sofitel Budapest Chain Bridge éttermében készül hétvégén a gasztronómia és a parfümök világának összekapcsolására, egy különleges illatvacsora keretében. Budapesti alkotótársa Andreas Mensch, a Paris Budapest Restaurant séfje.

A két szakember együtt találja majd ki a menüsort. A vendégeket ilyenkor arra kérik, hogy semmiképpen ne használjanak parfümöt, testápolót vagy más illatosító anyagot és ne is dohányozzanak, hogy még jobban érvényesüljenek a főszereplő illatok.

Az este folyamán bemutatják a budapesti Sofitel Chain Bridge szálloda saját illatát is - egy feketeszeder alapú kompozíciót – amely belengi majd a budapesti ötcsillagos szálloda minden szegletét. A különleges akció előzményeként néhány hónapja szederpalántákat ültettek el a szálloda tetőkertjén.