Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Hamarosan új illatba burkolózik a Sofitel

Hamarosan új illatba burkolózik a Sofitel

2011-09-22 Forrás: www.turizmus.com Chandler Burr, a New York Times világhírű parfümkritikusa a Sofitel Budapest Chain Bridge éttermében készül hétvégén a gasztronómia és a parfümök világának összekapcsolására, egy különleges illatvacsora keretében. Budapesti alkotótársa Andreas Mensch, a Paris Budapest Restaurant séfje.

A két szakember együtt találja majd ki a menüsort. A vendégeket ilyenkor arra kérik, hogy semmiképpen ne használjanak parfümöt, testápolót vagy más illatosító anyagot és ne is dohányozzanak, hogy még jobban érvényesüljenek a főszereplő illatok.

Az este folyamán bemutatják a budapesti Sofitel Chain Bridge szálloda saját illatát is - egy feketeszeder alapú kompozíciót – amely belengi majd a budapesti ötcsillagos szálloda minden szegletét. A különleges akció előzményeként néhány hónapja szederpalántákat ültettek el a szálloda tetőkertjén.