Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Hamarosan Torontóban nyílik a következő Four Seasons szálloda

Hamarosan Torontóban nyílik a következő Four Seasons szálloda

2012-09-14 Forrás: www.turizmus.com

 Ötven évvel az első Four Seasons megnyitása után a luxusmárka készen áll torontói szállodája megnyitására. A célcsoport az üzleti utazókat foglalja magában, és a szálloda hatalmas rendezvények lebonyolítására alkalmas.


          
 
Tizenhét alakítható terem és kettő nagy rendezvényterem található az épületben. A termek mindenféle esemény megrendezésére alkalmasak a szakmai találkozóktól és konferenciától egészen az elegáns fogadásokig. 
Yorkville szívében, ahol a legelegánsabb éttermek és üzletek vannak, a Four Seasons tökéletesen kombinálja az üzletet a szórakozással. Kétszázötvenkettő szobával és negyvenkettő lakosztállyal büszkélkedhet a hotel, melyek mindegyike luxustárgyakkal berendezett, klímával és egyedi fürdőszobákkal ellátott. A szállodában található spa amellett, hogy tökéletes felüdülést nyújt, egyben a legnagyobb is az egész városban.