Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Hamarosan Torontóban nyílik a következő Four Seasons szálloda

Hamarosan Torontóban nyílik a következő Four Seasons szálloda

2012-09-14 Forrás: www.turizmus.com

 Ötven évvel az első Four Seasons megnyitása után a luxusmárka készen áll torontói szállodája megnyitására. A célcsoport az üzleti utazókat foglalja magában, és a szálloda hatalmas rendezvények lebonyolítására alkalmas.


          
 
Tizenhét alakítható terem és kettő nagy rendezvényterem található az épületben. A termek mindenféle esemény megrendezésére alkalmasak a szakmai találkozóktól és konferenciától egészen az elegáns fogadásokig. 
Yorkville szívében, ahol a legelegánsabb éttermek és üzletek vannak, a Four Seasons tökéletesen kombinálja az üzletet a szórakozással. Kétszázötvenkettő szobával és negyvenkettő lakosztállyal büszkélkedhet a hotel, melyek mindegyike luxustárgyakkal berendezett, klímával és egyedi fürdőszobákkal ellátott. A szállodában található spa amellett, hogy tökéletes felüdülést nyújt, egyben a legnagyobb is az egész városban.