Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Hamarosan Torontóban nyílik a következő Four Seasons szálloda

Hamarosan Torontóban nyílik a következő Four Seasons szálloda

2012-09-14 Forrás: www.turizmus.com

 Ötven évvel az első Four Seasons megnyitása után a luxusmárka készen áll torontói szállodája megnyitására. A célcsoport az üzleti utazókat foglalja magában, és a szálloda hatalmas rendezvények lebonyolítására alkalmas.


          
 
Tizenhét alakítható terem és kettő nagy rendezvényterem található az épületben. A termek mindenféle esemény megrendezésére alkalmasak a szakmai találkozóktól és konferenciától egészen az elegáns fogadásokig. 
Yorkville szívében, ahol a legelegánsabb éttermek és üzletek vannak, a Four Seasons tökéletesen kombinálja az üzletet a szórakozással. Kétszázötvenkettő szobával és negyvenkettő lakosztállyal büszkélkedhet a hotel, melyek mindegyike luxustárgyakkal berendezett, klímával és egyedi fürdőszobákkal ellátott. A szállodában található spa amellett, hogy tökéletes felüdülést nyújt, egyben a legnagyobb is az egész városban.