Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Halloween Fesztivál

Halloween Fesztivál

2012-10-12 Forrás: http://budapest.utisugo.hu

 Nálunk jelenleg csak a gyász (halottak napja) köthető az október 31. napjához, de a kelta és angolszász hagyományok alapján ezt lehet vidáman is ünnepelni.

                                               

Aki járt már ilyen eseményen az tudja, hogy a kedves gondolatok és a szeretteinkre való visszaemlékezés sokkal intenzívebb és emocionálisabb vidám hangulatban. 

Október 31-én tököt faragunk, kitesszük az ablakba, majd beöltözve felkeressük rokonainkat, s barátainkat. A faragott tökben rejtezik őseink lelke és ezen jeles ünnepen rájuk emlékezünk. 

Hogyan készíts tököt magadnak?

Végy egy tisztességes nagyságú sárga halloween tököt (lehet olajzöld is és a gyerekeknek kisebb is). Tisztítsd meg a felületét. Rajzold meg egy vízbázisú filctollal az elképzelt mintát (vagy vágd ki a sablont és fesd le festékszóróval). A felső harmadában vágd körbe a tököt, majd kapard ki a belsejét. ( vannak profik akik ezt nem teszik meg, de kezdőknek nagyon ajánlott). Egy hegyes késsel óvatosan, szúró mozdulatokkal kezd kivágni a körvonalak alapján. (vannak profik akik ezt dekopír fűrésszel csinálják, de gyermekeknek nem ajánlott (igaz a kés sem). 

Ha elkészültél, tegyél bele egy teamécsest és hozd el a fesztiválra! Sok sikert a faragáshoz és a győzelemhez... 

Program : 

- 18:30- tól : Tökök elhelyezése, folyamatos digitalizálás (fényképezés) 

- 20:30 – tól : Szavazás a Legjobb Tök, Smink és Jelmez kategóriában 

- 21:00 -tól : Díjkiosztás 

- 21:30 -tól : Takarodó