Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Halloween Fesztivál

Halloween Fesztivál

2012-10-12 Forrás: http://budapest.utisugo.hu

 Nálunk jelenleg csak a gyász (halottak napja) köthető az október 31. napjához, de a kelta és angolszász hagyományok alapján ezt lehet vidáman is ünnepelni.

                                               

Aki járt már ilyen eseményen az tudja, hogy a kedves gondolatok és a szeretteinkre való visszaemlékezés sokkal intenzívebb és emocionálisabb vidám hangulatban. 

Október 31-én tököt faragunk, kitesszük az ablakba, majd beöltözve felkeressük rokonainkat, s barátainkat. A faragott tökben rejtezik őseink lelke és ezen jeles ünnepen rájuk emlékezünk. 

Hogyan készíts tököt magadnak?

Végy egy tisztességes nagyságú sárga halloween tököt (lehet olajzöld is és a gyerekeknek kisebb is). Tisztítsd meg a felületét. Rajzold meg egy vízbázisú filctollal az elképzelt mintát (vagy vágd ki a sablont és fesd le festékszóróval). A felső harmadában vágd körbe a tököt, majd kapard ki a belsejét. ( vannak profik akik ezt nem teszik meg, de kezdőknek nagyon ajánlott). Egy hegyes késsel óvatosan, szúró mozdulatokkal kezd kivágni a körvonalak alapján. (vannak profik akik ezt dekopír fűrésszel csinálják, de gyermekeknek nem ajánlott (igaz a kés sem). 

Ha elkészültél, tegyél bele egy teamécsest és hozd el a fesztiválra! Sok sikert a faragáshoz és a győzelemhez... 

Program : 

- 18:30- tól : Tökök elhelyezése, folyamatos digitalizálás (fényképezés) 

- 20:30 – tól : Szavazás a Legjobb Tök, Smink és Jelmez kategóriában 

- 21:00 -tól : Díjkiosztás 

- 21:30 -tól : Takarodó