Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Halászbástya Étterem – Étterem a város felett

Halászbástya Étterem – Étterem a város felett

2012-04-26 Forrás: Halászbástya ÉtteremNincs budapesti képeslap, amelyről hiányozna a Halászbástya látképe.

A neoromán épület, amely a várnegyeddel együtt a világörökség része, joggal számít Budapest egyik legnépszerűbb műemlékének, hiszen a város, a Duna és az Országház innen mutatja legszebb arcát. Ebben az egyedülálló műemléki környezetben várja vendégeit a gasztronómia legmagasabb színvonalát képviselő Halászbástya Étterem.

A Halászbástya Étterem és Terasz több éves felújítás után 2010. szeptember 23-án nyitotta meg újból kapuit.

 

A “város felett” elhelyezkedő étterem egész évben várja vendégeit változatos termeiben. Akár 120 fő is kényelmesen helyet tud foglalni a földszinti Lovag teremben és a Galérián. A körasztalt leszámítva minden asztal mellől jól látható a méltán híres budapesti panoráma. 

Különleges adottságokkal rendelkezik az egyelőre csak nyáron igénybe vehető Toronyszoba, Budapest legmagasabban elhelyezkedő körpanorámás helysége, ami akár alkalmas egy 12-14 fős exkluzívvacsorahelyszínként, de ugyanitt egy két személyes romantikus vacsorát is lehetőségük van elfogyasztani vendégeinknek.

A Fine Dining Étterem felett található a Margaréta Terasz, ami télen fűtött panoráma teraszként üzemel forró italokkal, nyáron jéghideg frissítőkkel várja vendégeinket. 

A Halászbástya Terasz tavasztól őszig hideg és meleg ételekkel, 10.00-től  22.00 óráig áll rendelkezésre. Minden délután cigányzenekar segít kipihenni a mindennapi rohanás fáradalmait. Hangulatos esti vacsorák, borozások kitűnő helyszíne, a csodálatos budapesti panorámával körítve felejthetetlen élményt nyújt hazai és külföldi vendégeink számára egyaránt. 

Hammer Zoltán séf az étlapot úgy alkotta meg, hogy megtalálhatóak hagyományos – sokak által talán ódivatúnak vélt – fogások, melyek az új technológiák alkalmazásával és a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával válnak magas színvonalú gasztronómiai remekekké. Új és újragondolt ételek vannak beépítve a kínálatba, csúcsminőséget nyújtva. 

A Halászbástya Étterem nem egyszerűen egy étterem, hanem egy hangulat, egy érzés kifejezése, amit leírni sokkal bonyolultabb, mint kipróbálni és részesévé válni a csodának…

Jöjjön el Ön is hozzánk és engedje, hogy Önt is elvarázsolja ez az élmény!