Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Hajtányverseny a Föld Napján

Hajtányverseny a Föld Napján

2013-04-18 Forrás: http://www.hajtanypalya.hu/ A Föld Napja alkalmából különleges versenyre várunk mindenkit a Királyréti Hajtánypályán, ahol nem a gyorsaság, hanem az ügyesség és a tudás a fontos. A verseny folyamán a pálya körül, több ponton különböző kérdéseket helyezünk el, melyeknek témája a Föld állat és növény világa,

A versenyen lehet nevezni csoportosan (ahány fő egy hajtányra felfér), de egyénileg is (10 éves kor felett, megfelelő fizikai erőnlétben).

Nevezési díj: a hajtányjegy/hajtányjegyek ára.

A jó válaszadók számos ajándékkal lesznek gazdagabbak. A verseny 13.00 és 13.30 között lesz, a díjátadás 14.00-kor. Sok szeretettel várunk mindenkit!

Hogy jutok oda?