Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Hajtányverseny a Föld Napján

Hajtányverseny a Föld Napján

2013-04-18 Forrás: http://www.hajtanypalya.hu/ A Föld Napja alkalmából különleges versenyre várunk mindenkit a Királyréti Hajtánypályán, ahol nem a gyorsaság, hanem az ügyesség és a tudás a fontos. A verseny folyamán a pálya körül, több ponton különböző kérdéseket helyezünk el, melyeknek témája a Föld állat és növény világa,

A versenyen lehet nevezni csoportosan (ahány fő egy hajtányra felfér), de egyénileg is (10 éves kor felett, megfelelő fizikai erőnlétben).

Nevezési díj: a hajtányjegy/hajtányjegyek ára.

A jó válaszadók számos ajándékkal lesznek gazdagabbak. A verseny 13.00 és 13.30 között lesz, a díjátadás 14.00-kor. Sok szeretettel várunk mindenkit!

Hogy jutok oda?