Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Gyümölcsből kaviár, hogy van ez???

Gyümölcsből kaviár, hogy van ez???

2011-11-16 Forrás: Gála Eseményszervező Kft. A hagyományos kaviártól kicsit elszakadva egy igazi különlegességgel rukkolt elő a Gála. Némi kálcium-klorid, alginát és gyümölcslé segítségével meghökkentő gyümölcskaviárt (dinnyekaviár, szederkaviár stb.) készít.

Nem kell megijedni, minden természetes alapanyagokkal készül! 

Csak azokat a tulajdonságokat vesszük elő a növényekből, amikben extrák (pl. barna alga, zselésítő hatása 200x erősebb, mint egy cseresznye pektin tartalma).

A különleges módszerrel készült kaviár kívül zselés, míg belül folyékony halmazállapotú, így tud igazán intenzív ízélményt nyújtani.

Ezt interaktív módon a vendégek bevonásával is készítik, a vendégek a Chef segítségével készítik el ezeket a kaviárokat, így maguk is részesei lesznek a csodának.

További gasztró érdekességről olvashat a www.gala.hu oldalon!