Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Gyümölcsből kaviár, hogy van ez???

Gyümölcsből kaviár, hogy van ez???

2011-11-16 Forrás: Gála Eseményszervező Kft. A hagyományos kaviártól kicsit elszakadva egy igazi különlegességgel rukkolt elő a Gála. Némi kálcium-klorid, alginát és gyümölcslé segítségével meghökkentő gyümölcskaviárt (dinnyekaviár, szederkaviár stb.) készít.

Nem kell megijedni, minden természetes alapanyagokkal készül! 

Csak azokat a tulajdonságokat vesszük elő a növényekből, amikben extrák (pl. barna alga, zselésítő hatása 200x erősebb, mint egy cseresznye pektin tartalma).

A különleges módszerrel készült kaviár kívül zselés, míg belül folyékony halmazállapotú, így tud igazán intenzív ízélményt nyújtani.

Ezt interaktív módon a vendégek bevonásával is készítik, a vendégek a Chef segítségével készítik el ezeket a kaviárokat, így maguk is részesei lesznek a csodának.

További gasztró érdekességről olvashat a www.gala.hu oldalon!