Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Gyümölcsből kaviár, hogy van ez???

Gyümölcsből kaviár, hogy van ez???

2011-11-16 Forrás: Gála Eseményszervező Kft. A hagyományos kaviártól kicsit elszakadva egy igazi különlegességgel rukkolt elő a Gála. Némi kálcium-klorid, alginát és gyümölcslé segítségével meghökkentő gyümölcskaviárt (dinnyekaviár, szederkaviár stb.) készít.

Nem kell megijedni, minden természetes alapanyagokkal készül! 

Csak azokat a tulajdonságokat vesszük elő a növényekből, amikben extrák (pl. barna alga, zselésítő hatása 200x erősebb, mint egy cseresznye pektin tartalma).

A különleges módszerrel készült kaviár kívül zselés, míg belül folyékony halmazállapotú, így tud igazán intenzív ízélményt nyújtani.

Ezt interaktív módon a vendégek bevonásával is készítik, a vendégek a Chef segítségével készítik el ezeket a kaviárokat, így maguk is részesei lesznek a csodának.

További gasztró érdekességről olvashat a www.gala.hu oldalon!