Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Gyümölcsből kaviár, hogy van ez???

Gyümölcsből kaviár, hogy van ez???

2011-11-16 Forrás: Gála Eseményszervező Kft. A hagyományos kaviártól kicsit elszakadva egy igazi különlegességgel rukkolt elő a Gála. Némi kálcium-klorid, alginát és gyümölcslé segítségével meghökkentő gyümölcskaviárt (dinnyekaviár, szederkaviár stb.) készít.

Nem kell megijedni, minden természetes alapanyagokkal készül! 

Csak azokat a tulajdonságokat vesszük elő a növényekből, amikben extrák (pl. barna alga, zselésítő hatása 200x erősebb, mint egy cseresznye pektin tartalma).

A különleges módszerrel készült kaviár kívül zselés, míg belül folyékony halmazállapotú, így tud igazán intenzív ízélményt nyújtani.

Ezt interaktív módon a vendégek bevonásával is készítik, a vendégek a Chef segítségével készítik el ezeket a kaviárokat, így maguk is részesei lesznek a csodának.

További gasztró érdekességről olvashat a www.gala.hu oldalon!