Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban

Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban

2014-05-23 Forrás: http://budapest.utisugo.hu/programok/gyermeknap-a-vasuttorteneti-parkban-692924.html


A Magyar Vasúttörténeti Park főszervezésében megrendezésre kerülő ünnepségen a nevetés és a jókedv kapják a főszerepet.
 

A vasúti színpadkocsin egész nap érdekes programok lesznek, így 11 órától a Magyar Rádió Családi Koncert – Klasszikusoktól a Rockzenéig produkciója (sztárvendég: Alapi István – EDDA Művek), 15 órától a Kispárna zenekar.

A mozgás is fontos szerepet kap az eseményen: a gyerekek kipróbálhatják ügyességüket a Cartoon Network Fociakadémia nyitóeseményén is.

A sok gőzös mellett kint lesz Snoopy is a rendezvényen a MetLife Biztosító jóvoltából. Kissebeket várja a Thomas klubsarok, a Barbie és Hot Wheels játszótér, illetve a családokat az Eisberg, a Detki és a Biopont finomságai.

Az interaktív programok - így a hajtányozás, a kerti vasút, a lóvasút és a Csajka sínautó- is kipróbálhatók .

A Vasúttörténeti Park vár minden gyereket és családját május 25-én 10 és 18 óra között! A belépés gyermekeknek 14 év alatt ingyenes!

 
PROGRAMOK>>>