Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Gyermek és Felnőtt foglalkozások a CeramiCafeban

Gyermek és Felnőtt foglalkozások a CeramiCafeban

2014-01-10 Forrás: www.iranymagyarorszag.hu
A műhely a foglalkozások alatt és foglalkozáson kívül is látogatható! Ez egy nyitott műhely! Bárki betérhet hozzánk, képzettségétől, korától, ügyességétől függetlenül. Tőlünk bátorítást, útmutatást kap!
Egy kis ízelítő:
Baba tenyér és láblenyomat agyagban
 Egyedülálló ajándék és emlék egy megismételhetetlen korszakból.
Porcelán festés
Ezen a tanfolyamon megismerkedhetsz, porcelán festő technikákkal, stilusokkal. Profi anyagokat (nemesfém preparátumok és lüszterek...) és eszközöket próbálhatsz ki. A tanfolyamon máz alatti és feletti festési technikákkat is kioróbálunk. Gyönyörű tárgyak születnek a kezed alatt.
Felnőtt kerámia tanfolyamLépésről-lépésre ismerkedés az agyagozás művészetével. Széleskörű technikai ismeretek.Korongozás. Agyag élmény  és üdítő társasági program.
Időpont:  kedd  18.30-20.00

A tanfolyamok bármikor elkezdhetőek abba bármikor lehet csatlakozni hisz minden alkalommal más-más témakört érintünk.  (A bérlet segítségével betegség vagy hiányzás esetén sem veszik el a befizetett összeg.)

Minden kézműves foglalkozáson törekszünk arra, hogy a saját elképzelések valósuljanak meg az alkotásokban.


WEB:


www.facebook.com/ceramicafe

www.ceramicafe.hu