Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Gyermek és Felnőtt foglalkozások a CeramiCafeban

Gyermek és Felnőtt foglalkozások a CeramiCafeban

2014-01-10 Forrás: www.iranymagyarorszag.hu
A műhely a foglalkozások alatt és foglalkozáson kívül is látogatható! Ez egy nyitott műhely! Bárki betérhet hozzánk, képzettségétől, korától, ügyességétől függetlenül. Tőlünk bátorítást, útmutatást kap!
Egy kis ízelítő:
Baba tenyér és láblenyomat agyagban
 Egyedülálló ajándék és emlék egy megismételhetetlen korszakból.
Porcelán festés
Ezen a tanfolyamon megismerkedhetsz, porcelán festő technikákkal, stilusokkal. Profi anyagokat (nemesfém preparátumok és lüszterek...) és eszközöket próbálhatsz ki. A tanfolyamon máz alatti és feletti festési technikákkat is kioróbálunk. Gyönyörű tárgyak születnek a kezed alatt.
Felnőtt kerámia tanfolyamLépésről-lépésre ismerkedés az agyagozás művészetével. Széleskörű technikai ismeretek.Korongozás. Agyag élmény  és üdítő társasági program.
Időpont:  kedd  18.30-20.00

A tanfolyamok bármikor elkezdhetőek abba bármikor lehet csatlakozni hisz minden alkalommal más-más témakört érintünk.  (A bérlet segítségével betegség vagy hiányzás esetén sem veszik el a befizetett összeg.)

Minden kézműves foglalkozáson törekszünk arra, hogy a saját elképzelések valósuljanak meg az alkotásokban.


WEB:


www.facebook.com/ceramicafe

www.ceramicafe.hu