Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Gyermek és Felnőtt foglalkozások a CeramiCafeban

Gyermek és Felnőtt foglalkozások a CeramiCafeban

2014-01-10 Forrás: www.iranymagyarorszag.hu
A műhely a foglalkozások alatt és foglalkozáson kívül is látogatható! Ez egy nyitott műhely! Bárki betérhet hozzánk, képzettségétől, korától, ügyességétől függetlenül. Tőlünk bátorítást, útmutatást kap!
Egy kis ízelítő:
Baba tenyér és láblenyomat agyagban
 Egyedülálló ajándék és emlék egy megismételhetetlen korszakból.
Porcelán festés
Ezen a tanfolyamon megismerkedhetsz, porcelán festő technikákkal, stilusokkal. Profi anyagokat (nemesfém preparátumok és lüszterek...) és eszközöket próbálhatsz ki. A tanfolyamon máz alatti és feletti festési technikákkat is kioróbálunk. Gyönyörű tárgyak születnek a kezed alatt.
Felnőtt kerámia tanfolyamLépésről-lépésre ismerkedés az agyagozás művészetével. Széleskörű technikai ismeretek.Korongozás. Agyag élmény  és üdítő társasági program.
Időpont:  kedd  18.30-20.00

A tanfolyamok bármikor elkezdhetőek abba bármikor lehet csatlakozni hisz minden alkalommal más-más témakört érintünk.  (A bérlet segítségével betegség vagy hiányzás esetén sem veszik el a befizetett összeg.)

Minden kézműves foglalkozáson törekszünk arra, hogy a saját elképzelések valósuljanak meg az alkotásokban.


WEB:


www.facebook.com/ceramicafe

www.ceramicafe.hu